BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinLara Kamhi şarkıcılığa ilk adımı attı!----

Lara Kamhi şarkıcılığa ilk adımı attı!

Lara Kamhi şarkıcılığa ilk adımı attı!
27 Ocak 2024 - 10:23 www.finansgundem.com

Profilo Holding Yönetim Kurulu Üyesi Jefi Kamhi'nin kızı Lara Kamhi, uzun yıllar sonra müzik dünyasına ilk adımını attı. Warner Bross yetkilileriyle görüşmesiyle başlayan müzikal yolculuğu, 2003'te 16 yaşında şarkıcı olma hayaliyle şekillenmişti.


Eserleriyle sınırları aşarak çalışmalarını dünyanın birçok farklı ülkesinde sanatseverlerle buluşturan çağdaş sanatçı Lara Kamhi, çocukluk hayali olan şarkıcılığa da ilk adımı attı. Yasemin- Cefi Kamhi çiftinin kızları Lara Kamhi, 2003'te henüz 16 yaşındayken şarkıcı olmayı hayal ediyordu.

ÇAĞDAŞ SANAT VE KÜRATÖRLÜĞÜ SEÇTİ

Lara o tarihte İtalya'da görüştüğü Warner Bross yetkilileri, hazırladığı demoyu beğenirse Avrupa'da albüm çıkaracağını söylemişti. Lara o günlerde basına verdiği bir demeçte, "Burada kaset yapmak yerine yurtdışında Türkiye'yi temsil etmek istiyorum. Hayalim Broadway'de müzikalde yer almak. Başarana kadar deneyeceğim" demişti. Fakat sonrasında yakınlarının 'Albüm çıkar' ısrarlarına karşın klip yönetmenliği ve küratörlüğü seçen Lara Kamhi, ulusal ve uluslararası alanda pek çok başarıya imza attı. Kamhi 21 yıl sonra şarkıcılık hayalini de gerçekleştirdi.

İLK ŞARKISI YAYINLANDİ

Lara Kamhi sonunda "Boşversene" adlı şarkısını online müzik platformlarının hepsine yükledi ve devamının da geleceğini söyledi. Lara'nın 2003-2009 arası yaptığı şarkıları, bu yıl tek tek yayınlayacağı öğrenildi.

ESERLERİ PEK ÇOK ÜLKEDE YAYIMLANDI

Lara Kamhi, farklı tasarımları ve sanat eserlerin Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ülkelerinde ve Güney Kore’de sergilemişti. Kamhi’nin “Melted Realities” adlı eseri İstanbul Padre’deki “Yours Truly” sergisinde; “Adalet Evrenin Ruhudur” poster çalışması İstanbul, Lahey, Bristol, Amsterdam ve Zürih’te gerçekleşen The Lost Storytellers projesinde yer almıştı. Lara Kamhi ve ödüllü tasarımcı Daeki Shim’in ortak çalışması “Mise en Abyme” ise Korea Society of Typography’nin düzenlediği sergi kapsamında hem çevrimiçi ortamda hem de Metaverse’de eşzamanlı olarak sergilenmişti. Çağdaş sanatçı ve yönetmen Lara Kamhi, üretimleri ve uluslararası başarılarıyla adından söz ettirmişti. (patronlardunyasi.com)

Ünlü şarkıcı havaalanında gözaltına alındı!

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Celine Dion'dan üzen haber

 

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira vergi kaçırdığını itiraf etti!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)