BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaLagarde: Önümüzdeki aylarda yardımcı olacak daha fazla veri alacağız----

Lagarde: Önümüzdeki aylarda yardımcı olacak daha fazla veri alacağız

Lagarde: Önümüzdeki aylarda yardımcı olacak daha fazla veri alacağız
20 Mart 2024 - 12:08 www.finansgundem.com

ECB Başkanı Christine Lagarde, "Önümüzdeki aylarda, politika döngümüzün bir sonraki aşamasına geçmek için önümüzdeki yola yeterince güvenip güvenmediğimizi değerlendirmemize yardımcı olacak daha fazla veri alacağız" dedi

ECB Başkanı Christine Lagarde, kararlarının verilere bağlı olacağını ve bu verilere bağlı olarak toplantıdan toplantıya değişeceğini, gelen yeni bilgilere yanıt vereceklerini söyledi.

Lagarde yaptığı konuşmada, "İlk olarak, kararlarımız veriye bağlı ve toplantıdan toplantıya değişecek, yeni bilgiler geldikçe bunlara yanıt verecektir. Bu, ilk faiz indiriminden sonra bile belirli bir faiz patikasına önceden taahhütte bulunamayacağımız anlamına gelmektedir.

İkinci olarak, politika çerçevemiz gelen verileri işlemek ve uygun politika duruşunu kalibre etmek için önemli olmaya devam edecektir. Aynı zamanda, üç kritere verilen göreceli ağırlıkların düzenli olarak incelenmesi gerekecektir.

Son Yönetim Konseyi toplantımızdan sonra, politika kararlarımızla ilgili veriler söz konusu olduğunda, Nisan ayına kadar biraz daha fazlasını, Haziran ayına kadar ise çok daha fazlasını bileceğimizi söylemiştim.

Önümüzdeki aylarda, politika döngümüzün bir sonraki aşamasına geçmek için önümüzdeki yola yeterince güvenip güvenmediğimizi değerlendirmemize yardımcı olacak daha fazla veri alacağız" dedi.

ECB Başkan Yardımcısı: ECB, haziranda Faiz indirimlerini tartışabilir

 

ECB yetkililerinden faiz indirim mesajları

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)