BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKuvvetli fırtına uyarısı----

Kuvvetli fırtına uyarısı

Kuvvetli fırtına uyarısı
13 Kasım 2013 - 08:29 www.finansgundem.com

Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında rüzgar kuvvetlice esecek

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre  Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, ) Rize ile Artvin'in Hopa ve Arhavi ilçeleri ile sabah ilk saatlerde kars çevrelerinin aralıklı yağmur ve yer yer sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nun güneyi, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu'nun doğu kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde gündüz sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde, gece sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)