BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKuveyt Türk'ten "Aile Evi'ne" destek----

Kuveyt Türk'ten "Aile Evi'ne" destek

Kuveyt Türk'ten Aile Evi'ne destek
19 Mayıs 2013 - 14:42 www.finansgundem.com

Kuveyt Türk'ten "Aile Evi'ne" 160 bin liralık destek

Kuveyt Türk'ten "Aile Evi'ne" 160 bin liralık destek
Kuveyt Türk Katılım Bankası, sosyal sorumluluk misyonuyla Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ile hayata geçirdiği bağış kampanyasıyla kanser hastalarına 160 bin liralık destek sağladı.
Bankadan yapılan açıklamaya göre, Kuveyt Türk Katılım Bankasının "Kanserle Savaş Haftası" vesilesiyle başlattığı "Umuda Destek" projesi kapsamında 25 Nisan-3 Mayıs'ta tüm Kuveyt Türk kartlarıyla yapılan her işlemin 1 lirası, KAÇUV projesine destek olarak bağışlandı. Proje sonunda toplanan 160 bin lira ile KAÇUV'un "Aile Evi" projesinin bir yıllık giderlerinin karşılanması bekleniyor.
İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Onkolojisi öğretim üyelerinin girişimiyle hayata geçirilen Aile Evi, ihtiyaç sahibi olan kanserli çocuk ve ailelerine tedavi sırasında hiçbir ücret ödemeksizin konaklama, mutfak ve banyo hizmeti sağlıyor. Aile Evi, 6 adet tek kişilik, 8 adet çift kişilik odaları ile 14 odadan oluşuyor.
Bu arada, Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, kampanya sonunda toplanan bağış çekinin takdimi amacıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kanserle mücadelenin zor bir süreç olduğunu belirtti.
Uyan, "Bu anlamda özellikle tedavi gören çocuklarımızın aileleri de çok büyük zorluklar çekiyorlar. Bizim amacımız da bu tür projelerle en azından bir şekilde onların yanında olduğumuz hissini vermektir" ifadelerini kullandı.
Bu tür projelerle kamuoyunu bilgilendirmek ve bilinçlendirmenin çok önemli olduğunu ifade eden Uyan, Kuveyt Türk olarak bu mücadelede maddi, manevi desteklerinin süreceğini kaydetti.
Kanserli Çocuklara Umut Vakfı yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İnci Yıldız ise kanserli çocukların tedavisi sürecinde ailelerin de desteğe ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. KAÇUV'un gerçekleştirdiği faaliyetler ile tedavileri sürecinde çocuklarının yanında olması gereken ailelere de destek olduğunu aktaran Yıldız, Kuveyt Türk gibi kurumların sayısının ve desteğinin artmasının en büyük dilekleri olduğunu ifade etti. AA
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)