BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKuveyt Türk 'Umuda Destek' oldu----

Kuveyt Türk 'Umuda Destek' oldu

Kuveyt Türk 'Umuda Destek' oldu
26 Haziran 2015 - 12:04 www.finansgundem.com

Kuveyt Türk kredi ve banka kartlarından yapılan her işlem “Umuda Destek” oldu

İnsana ve topluma karşı sosyal sorumluluk bilinciyle toplumsal ihtiyaçlara çözümler sunan projeleri destekleyen Kuveyt Türk,  kanserli çocuklara ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ile beraber hayata geçirdiği “Umuda Destek” projesi kapsamında her sene Nisan ayında bir kampanya yürüten Kuveyt Türk,  3 yılda toplam 720 bin TL bağış topladı.
 
Bu yıl 23 - 30 Nisan 2015 tarihleri arasında banka ve kredi kartlarından yapılan işlem başına 1 TL bağış yapacağını açıklayan Kuveyt Türk, kanserli çocuklar ve ailelerinin yararlanabileceği Aile Evi için toplam 362 bin TL bağışta bulundu.
 
Kuveyt Türk Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslan Demir, “Şimdiye kadar yaptığımız bağışlarla kanserli çocuk ve ailelerinin tedavileri sırasında hiç bir ücret ödemeden konaklayabildikleri ikinci bir Aile Evi oluşturmanın temellerini atmayı hedefledik. Bu yıl aynı amaçla yürüttüğümüz kampanyayla hedeflediğimizin üzerinde bir tutarda bağış yaptık. Kampanya dahilinde emeği geçen tüm müşterilerimize duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz.” açıklamasında bulundu.
 
Kuveyt Türk 2013 yılından beri Umuda Destek Projesi’ne Altın Kart ile Sale Plus Kredi Kartı, İhtiyaç Kart, Business Kart, Business Plus Kart, Nakit Plus, Seyyah Kart ve Palmiye Kartı ürünleriyle yapılan her işlemde işlem başına 1TL bağış yaparak kanserli çocuklara ve ailelerine destek olmaya devam ediyor.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)