BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKüstah İsrailli'den Türkiye'ye çirkin söz----

Küstah İsrailli'den Türkiye'ye çirkin söz

Küstah İsrailli'den Türkiye'ye çirkin söz
05 Mart 2013 - 11:47 www.finansgundem.com

Başbakan Netanyahu’nun eski danışmanı Jerusalem Post yazarından Türkiye’ye çirkin sözler…

İsrail’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Siyonizm”i “insanlık suçu” olarak niteleyen sözleri üzerine Jerusalem Post gazetesinin köşe yazarlarından Michael Freund, “Türkiye’ye bir ders verme zamanı geldi” diye yazdı ve Batı’yı bu amaçla elindeki kartları kullanmaya çağırdı. Başbakan Binyamin Netanhayu’nun eski danışmanlarından olan Michael Freund, Jerusalem Post’taki sütununda Başbakan Erdoğan’a ağır eleştirileri yöneltti. Erdoğan’ın İsrail için kullandığı “terörist devlet” ifadesi ve Davos panelinde yaşananları “örnek” gösterdi. 
Erdoğan’ın sözlerinin “diplomatik iddiaları olan bölgesel bir devletten" çok bir "semt kabadayısına" yakıştığını öne süren Freund, “NATO üyesi ve AB adayı olarak Türkiye’nin açık ki, bu tür ayıp davranışlara hoşgörü gösteremeyecek ve göstermemesi gereken Batı tarafından bir ders verilmeye ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)