BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKurtulmuş cemaatin yeni planını açıkladı----

Kurtulmuş cemaatin yeni planını açıkladı

Kurtulmuş cemaatin yeni planını açıkladı
23 Ocak 2014 - 09:47 www.finansgundem.com

AK parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Cemaat denenmemişi yapacak dedi ve 'cemaatin yeni planı'nı açıkladı

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş'un bu açıklamaları olay yaratacak. Kurtulmuş'un iddiasına göre yeni bir operasyon geliyor. Cemaat, AK Parti'ye yönelik hiç denenmemiş bir operasyon için düğmeye basacak.

Güneş Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Talat Atilla'ya konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş cemaatle ilgili olay yaratacak iddialarda bulundu.

İşte Kurtulmuş'un cemaat iddiaları;

HİÇ YAPILMAMIŞ BİR OPERASYON OLACAK


Muhtemelen başka meseleler ortaya çıkarabilirler. 2014’teki Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye için önemli bir sistem değişikliğinin başlangıcıdır. Artık doğrudan doğruya cumhurbaşkanını halk seçecek. Bu nasıl halk için sevinilecek bir durumsa eski Türkiye’yi yöneten birtakım çevreler içinse rahatsız edici bir durumdur. Eski Türkiye’de kapalı kapılar ardında Türkiye’nin iktisadi ve siyasi elitleri kimi cumhurbaşkanı yapmak istiyorsa onu yaptılar. Artık, halkın istediği birisi doğrudan doğruya halkın oylarıyla cumhurbaşkanı olacak.

Bunun için birtakım operasyonlar yapacaklarını tahmin edebiliyorum. Ama bunun halk tarafından görülmüş olması belki başka yollara tevessül ettirecektir.

KORKUTAN SENARYO

Mesela Türkiye’nin terörist gruplarla bağlantılı bir devlet olduğu imajını doluşturmak isteyen dışarıda çok sayıda mihrak var. Onlarla işbirliği içerisinde olan içerideki mihrakların olduğunu da görüyoruz. Özellikle Suriye’deki terörist gruplarla Türkiye’yi irtibatlandırarak Türkiye’yi Uluslararası Savaş Suçları Mahkemesine çıkarmak gibi bir senaryoyu dahi kurguluyor olabilirler.

MONTAJLI KASETİNİ GÖRÜNCE NE HİSSETTİ?

-Görünce şaşırdım ama kendimden emin olduğum için böyle bir meselenin gerçeğinin çok kısa sürede ortaya çıkacağını biliyordum. Ama çok adice, insanlık dışı, insanın şahsiyetine yapılan açık bir iftiraydı. Allah yardım etti, Diyor ya şair; “yardımcısıdır doğruların hazreti Allah”, 1.5 saat içinde meselenin aslını ortaya çıkardı.  Bu iftirayı kim attıysa, komployu kim düzenlediyse eline yüzüne bulaştırmış oldu. Doğrudan doğruya Allah’ın teyidinin, desteğinin açıkça görünmesidir. Allah biliyor, şaşırmadım değil. Ama deşifre edileceğini biliyordum.

KİM YAPTI?

Kimin yaptığını bilmiyorum ama çok profesyonel bir şekilde yayıldı. Kısa bir sürede TT haline getirildi. Yurt dışından 5-6 site üzerinden aynı anda görüntüler yayına sokuldu.
Organize bir çalışmanın olduğu görülüyor. Hem tweeter üzerinden, hem telefonla arayan yüzlerce insan oldu. Bunların bir çoğu bizimle aynı siyasi görüş içinde olmayan insanlar. Hepsi “Böyle bir komploya inanmıyoruz” dediler.

17 ARALIK SEÇİME NASIL YANSIR?

17 Aralık sandığa nasıl yansıyacak?

Son kamuoyu araştırmaları da gösteriyor ki, hiçbir tesiri olmadı. Bundan sonra bu operasyonu yapan çevrelerin bunu bir kez daha düşünerek başka şeyler yapabileceğini tahmin ediyoruz. Halkın yüzde 70’inden fazlası bunun dış kaynaklı bir operasyon olduğuna inanıyor. Millet diyor ki ‘kardeşim yolsuzlukların sonuna kadar üstüne gidilsin.’ Ama bunu yaparken hiçbir şekilde Türkiye devleti zayıflatılmasın. Bu operasyon dış kaynaklı operasyondur. Asıl hedefi hükümete zarar vermek, Türkiye’ye zarar vermektir. Dolayısıyla, milletimiz yolsuzluk meselesiyle dış kaynaklı operasyonu birbirinden ayırmasını bildi. Halkın böyle bir feraseti var. Bizim bu halka meftun olmamızın nedeni de bundandır.

CEMAATLE SAVAŞ NE ZAMAN BİTER?

Demokrasilerde bir numaralı soru, demokratik meşruiyetin kaynağı nedir? Demokratik meşrutiyetin kaynağı halkın iradesidir. Bir hükümet halkın iradesiyle iş başına geldikten sonra demokratik meşruiyeti hiçbir iç ve dış vesayet odağı ile paylaşmaz. Bir STK ya da lobi olarak herkesin kendi görüşlerini hükümetle paylaşmasına eyvallah. Bundan memnun da oluruz. Ama bunun dışında her kim demokratik meşruiyetin paydaşı olmaya kalkarsa buna meşru hiç bir hükümet müsaade etmez. Bugün olan şey de budur. Herhangi bir yapı hükümetin koalisyon ortağı değil. Seçimle almadığı bir gücü kimse kullanamaz.
YORUMLAR (25)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kutu kutu pense23 Ocak 2014 20:16

    Yahu bir dakika, balya balya dolarlar, Euro'lar, Türk lirasını tartışıyorduk, ne ara konu paralel devlete geldi? Sahi bu paralar hakkında adam gibi bir açıklama yapabildi mi bunu cukkalayanlar, yoksa ben mi kaçırdım? Nedir o paraların açıklaması? Niye bunu tartışmıyoruz?

  • Operasyon mu23 Ocak 2014 20:10

    Nereden biliyormuş sayın kurtulmuş böyle bir operasyon olduğunu? Benim şahsen ortalıkta gördüğüm tek operasyon polis ve savcıların soygunculara yönelik yaptığı operasyonlar, ama o operasyonları yapan memurlar da sürgün edildiği, savcılardan dosya alındığı, mahkeme başkanı olan hakimlerden de davalar alındığı için aslında yakında operasyon da kalmayacak. Yani endişe edeceği bir şey kalmayacak sayın yetkilinin.

  • çakır23 Ocak 2014 15:45

    dün ne diyodun bu gün ne diyosun yarın ne diyecen allah bilir...

  • sektörel yaklaşım23 Ocak 2014 13:46

    dolar denendi- finans sektörü, ayakkabı kutusu denendi-ayakkabı sektörü, takım elbise denendi-tekstil sektörü, kaset denendi-medya bilişim sektörü, tır denendi-ulaşım sektörtörü, geriye denenmedik fazla sektör kalmadı çimento mobilya su ürünleri gibi sektörleri deneyebilirler

  • misfri23 Ocak 2014 13:20

    her fed açıklaması öncesi gene malüm durum ,haziranda gezi ,eylülde ayaklanma ,aralıkda operasyon şimdi 29 ocak geliyor şu olcakmış bu olcakmış cemaat -iktidarortalıgı perdelemeye çalışıyoda işleröle filimçevirmekle dzelecek gibi değil fed bi ondaha indirişe seni operasyon moperasyon kurtarmaz ucuz numaralar bunlar ancada sizin aklınıza gelşr böle şeyler

  • alo23 Ocak 2014 13:13

    kardesim ulkeyi cemaat mi yönetiyor siz mi? Atin su cemaati artik.

  • Sokrat23 Ocak 2014 12:45

    Ya bunlar ne utanmaz sıkılmaz insanlar.Dün ne diyorlardı bu gün ne diyorlar.Birbirlerine düşmanlık besleyenlerden müslüman olur mu.

  • acun çözer bu işi23 Ocak 2014 12:38

    acun aranızda survivor yada kim daha yetenekli yarışması yapsın kazananın dediği olsun

  • deneme tahtası 23 Ocak 2014 12:35

    siz de denenmemişi deniyorsunuz adamların elleri de ananas toplayacak değil

  • Hukukcu23 Ocak 2014 12:31

    Bu cemaati devlet içinde bu pozislara AKp getirmedimi, ve daha önce yaptığı butun faşizman operasyonlara akp sesiz kalmadımı veya bu operasyonlardan siyasal rant edinmeye çalışmadı mı? ne zaman yılan kendilerinides sokunca ciyak ciyak bağırmaya başladılar

  • Demokrat23 Ocak 2014 12:05

    Ustalık dönemi komşu ülkelerin içişlerine karışmak mı?Ekonomiyi berbat etmek mi?.Herkesle herkesimle kavga etmek mi?.

  • kutu kutu pense23 Ocak 2014 11:39

    paralel devlet mi koydu kasalara, ayakkabı kutularına paraları?

  • ERDİNÇ23 Ocak 2014 11:37

    merkez bankası başkanına dava açmak gerek.İnsanları kandırdı yalan beyan vermiştir 1,92 diyip şirketleri zarara soktu dolar 2,30 oldu. kobiler zor günler geçiriyor.AKP ülkeyi ne duruma düşürdü ve Merkez Bankası bagımsız değil.Başbakan kadınların cocuk DOĞURMASINA kurtajına TV dizilerine yargıya partonlara HUKUKve yargıya EMNİYETE her yere karışıyor.SURİYEYE SİLAH TİCARETİ YAPARAK TERÖRİSTLERE YARDIM VE YATAKLIK YAPIYOR. OZAMAN İSRAİLDE PKK YA SİLAH YARDIMI YAPMASI NORMAL OZAMAN KONUSAMASSINIZ.MİLLET BIKTI ARTIK SİZDEN

  • damme23 Ocak 2014 11:27

    AKP Suriyeyi savaşa sürüklediği gibi Türkiye yi de kötü senaryolara hazırlıyor, kendisiyle savaş halinde olan bir sürü ülke ve dış bağlantılı cemaat gibi gruplar var, her şey garibana oluyor olacak gibi de görünüyor. Allah yardımcımız olsun.

  • Dün23 Ocak 2014 11:10

    Numan bey AKP için geçen yıllarda söylediğiniz şu an geçerli değil mi? Ne oldu da çark ettiniz? Başınız secdeye koyduğunuzda huzurlumusunuz, yoksa tamamen duygsal mı?!!!!!!

  • Murat23 Ocak 2014 11:05

    Kaset olayını #Ak lar yapmadı ise ben de bişey bilmiyorum. eğer amaç mağduru oynamak olmasaydı kim olduğunu çok rahat bulurlardı... Diğer taraftan Türkiye terörist gruplarla irtibatlı gibi gösterilmek isteniyor diyor. ama gerçek bu... tırlarca silahı kime niye götürüyorsunuz? Türkiye gittikçe İran oluyor. ve dikkat ediyor musunuz İran artık Batının-dünayın gözünde daha saygın hale geliyor.

  • T.C AKIN23 Ocak 2014 10:56

    NE ACI ÜLKENİN KADERİ MECZUP ŞEH VE MÜRİTLERİ TARAFINDAN BELİRLENİYOR

  • mehmet23 Ocak 2014 10:38

    bunlar ne biçim cemaat?porno kasetler üretip,şantaj yapıyor.müslümanların yüz karası bunlar.

  • KİM BUNLAR23 Ocak 2014 10:33

    BU ÜLKEDE HALA DAHA UYUYAN İNSANLAR VAR DEMEKKİ TIRLARIN NEREYE GİTTİNİĞİNİ BİLMEYECEK KADAR SARHOŞLAR VAR ÖNCE ŞUNU UNUTMAYIN İSTER SAĞCI OL İSTER SOLCU OL İSTER MUNAFIK CEMAATCI OL NE OLURSAN OL ÖNCE DÜRÜST OLUN BU ÜLKE BUYÜK BİR ÜLKE GEÇMİŞİNDE OSMANLI GİBİ BİR İMPARATORLUK VAR ZORDA KALANLARA HER ZAMAN YARDIM ETMİŞTİR İÇLERİNDE NE KADAR HAYİN OLSADA YİNE YARDIM ETMİŞTİR AYNEN ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ

  • VATANDAŞ23 Ocak 2014 10:33

    sahi ne oldu ayakkabı kutularından çıkan dolarların akıbeti? Numan bey haberiniz var mı?

  • barış can23 Ocak 2014 10:30

    söylediklerine kargalar bile inanmaz

  • flamenco7223 Ocak 2014 10:28

    Kusura bakmayın da ortada asimetrik bir akıl dengesizliği var...Bir tarafta cehalette ısrarlı haaala kızlı erkekli, mevzuuuna takılı bir anlayış...Bi tarafta idamesinin eğitim ve eğitim kurumları omurgasına oturtmuş bir hareket..Siz zar atıp kapı almaya çalışıyorsunuz onlar İtalyan açılımı mı, İndian defense mi noktasındalar...Eh sizin tek dayanak noktanız "Zor oyunu bozar" (yani devletin gücünü imkanlarını kullanabilme olanakları)...Ancak kontrolsüz güç de güç olmasa gerek:)..Benim dışarıdan gördüğüm kördüğüm de bu:)..Erkler birliğine aykırı HSYK yasası yapma teşebbüsü Anayasaya aykırı olup...iptali halinde Adli kolluk yönetmeliğindeki değişikliklerin iptal kararı ile beraber,Hukuk devletinin temellerini tahrip edici eylemler ve fiiller başlığında yöneltilecek suçlamalara tescilli delil ve dayanak olacaktır..

  • sekrobat23 Ocak 2014 10:22

    ''Önleyebilme gücümüz yok, yeni depreme hazır olun'' diyor. Olan yine vatandaşa olacak desene.

  • Ss23 Ocak 2014 10:12

    Sen Tır tır sılah gonder el kadı gıbı adamlarla icice yasa sonra da ban boyle yaptılar de.Sen ılk once yaptıklarına dıkkat et.

  • GÜLEN lerde ağlar...23 Ocak 2014 10:10

    bugün memlekete zarar veren dış ve onun piyonu iç mihraklar inşallah yağrın ağlayacaklardır.bilgnmeli ki ALLAH ( C.C.)doğru olanların yanındadır.bu filmde bize göstermiştir ki her takkeli ve cüppeliye araştırmadani inanmamalı,vatan hainide olabileceği düşünülmeli.TESTİ KIRILMADAN...