BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKürt komutandan korkunç iddia!----

Kürt komutandan korkunç iddia!

Kürt komutandan korkunç iddia!
16 Ağustos 2013 - 23:29 www.finansgundem.com

2 MİT mensubunun öldürüldüğü, kimliklerinin önümüzdeki günlerde ilan edileceği iddia edildi...

El Ekrad Komutanı Hacı Ahmet, Halep'te 2 MİT mensubunun öldürüldüğünü öne sürdü. ANF'nin haberine göre Ahmet, geçen ay Gaziantep’te ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) komutanlarının düzenlediği toplantının ardından Halep çevresindeki Kürtlerin kuşatmaya alındığını açıkladı. Saldırıların bölgedeki 117 Kürt köyünü hedef aldığına dikkat çeken Ahmet, dün ve önceki gün Halep çevresinde yaşanan çatışmalarda 2 MİT üyesinin öldürüldüğünü ve kimliklerini önümüzdeki günlerde duyuracaklarını belirtti.
TÜRKİYE İÇİN AĞIR İTHAM
Dün ve önceki gün Sed Şehab, Tel Madik’teki çatışmalara ilişkin bilgiler de veren Hacı Ahmet, iki gün süren çatışmalarda iki Türk istihbarat üyesinin öldürüldüğünü söyledi. Öldürülen MİT üyelerinin kimlik bilgilerini önümüzdeki günlerde açıklayacaklarını belirten Hacı Ahmet “Türk istihbarat elemanlarının Sed Şehab’ta öldürülmesi artık Türkiye’nin bu saldırılardaki rollerinin ne kadar açık olduğunu gösteriyor” dedi.
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinan mimarolu17 Ağustos 2013 00:15

    Ayşe isimli yorumcu.Eline ağzına sağlık kardeşim benim.Ayrıca bu asparagas ve ajitasyon dolu haberi yapan sitenin haber yönetmenini kınıyorum.İşci partisi denen faşistleri bile geçtiniz.

  • kenan_17 Ağustos 2013 00:14

    ayşe hanım ne alaka? mit elemanlarımız oraya esat ile değil kürt bölgelerinde savaşmaya gitmişler haberi nerenden okudun?

  • ayşe16 Ağustos 2013 23:48

    Kürtler öncelikle kendi içlerindeki CİA ve MOSSAD ajanlarına bi baksınlar.Doğru bile olsa 2 adet türk istihbarat elemanı için türkiyenin rolu açık demişler. irandan gelen binlerce devrim muhafızı ve lübnandan gelen hizbullah militanlarını neden görmediler acaba,bu açıklamalar bile kürtlerin esed ile ortak çalıştığının delilidr.