BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKurlar kritik haftaya yatay başladı----

Kurlar kritik haftaya yatay başladı

Kurlar kritik haftaya yatay başladı
03 Mayıs 2021 - 08:55 www.finansgundem.com

Veri bakımından yoğun olacak olan yeni haftanın ilk gününde gözler nisan ayı enflasyon rakamlarına çevrilirken döviz kurları güne sakin bir başlangıç yaptı.

Merkez Bankası faiz kararının izleneceği yeni haftanın ilk gününde enflasyon ve dış ticaret verileri takip edilecek. Yurt dışı piyasalarda veri akışı bazı ülkelerdeki tatiller nedeniyle sakin geçecek.

Geçen haftanın başlangıcında 8,48'e kadar çıktıktan sonra 8,15'e kadar çekilen dolar/TL haftanın son günü güçlü bir yükselişle kapanışı 8,2750'den yapmıştı. Oldukça yoğun bir gündeme sahip olan bu haftanın açılışında ise dolar/TL'de yatay seyir hâkim. Dolar/TL 8,27-8,28 bandında hareket ederken sakin seyrini koruyan euro/TL'de işlemler 9,97'lerden gerçekleşiyor.

Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) baş ekonomisti Robin Brooks, ABD Doları karşısında Türk Lirası için adil değer tahminini, Mart ayından bu yana ortamda yaşanan kötüleşmeden kaynaklı olarak 7,50'den 9,50'ye yükselttiklerini bildirdi.

Türkiye'de gözler enflasyon verisinde

1 milyar dolarlık kripto para fonu kuruluyor

Yabancılar hangi hisselerde işlem yapıyor

Borsa değeri en yüksek ünlüler

Bankaların açıklanan 2021 yılı ilk 3 aylık bilançoları

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)