BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKurbanda derin dondurucu satışları patladı!----

Kurbanda derin dondurucu satışları patladı!

Kurbanda derin dondurucu satışları patladı!
30 Ekim 2013 - 11:11 www.finansgundem.com

Kurban Bayramı’nda derin dondurucu satışlarında 6 kat, pişirme kategorisi ürünleri satışında ise yüzde 94 büyüme kaydedildi…

Kliksa.com verilerine göre Kurban Bayramı döneminde derin dondurucu, bıçak setleri ve pişirme kategorisi ürünlerinde rekor satış yaşandı. Derin dondurucu satışları 6 kat artarken, pişirme kategorisi satışlarında yüzde 94’lük büyüme gerçekleşti.
Kliksa.com da özel kampanyalarıyla Kurban Bayramı’nda rekor seviyelere ulaşan satış rakamları elde etti. Kliksa.com’un verilerine göre bayram döneminde derin dondurucu, bıçak setleri ve pişirme kategorisi ürünlerinde rekor satışlar yaşandı.
Kurban Bayramı’na özel pek çok ürünü indirimli fiyatlarla müşterilerine sunan Kliksa.com’un özel teklifleri arasında derin dondurucularda en çok talep 180-210 litre arası sandık tipi ürünlere oldu. Temmuz ayından sonra hızla yükselen derin dondurucu satışları Ekim ayında en üst seviyelere ulaştı. 2013 yılı Ağustos-Ekim aylarını kapsayan dönemde, derin dondurucu satışlarında 6 kat artış gerçekleşti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)