BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkKupayı Halkbank saklayacak----

Kupayı Halkbank saklayacak

Kupayı Halkbank saklayacak
21 Mart 2013 - 15:15 www.finansgundem.com

FIFA'nın kupası Halkbank kasasında saklanacak

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın ana sponsoru Halkbank, turnuva sonuçlanana kadar şampiyonanın kupasını kasasında saklayacak. Halkbank Tanıtım ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Yalçın Kaya tarafından özel zırhlı bir araçla Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki merkezinden alınan kupa, Halkbank'ın Ataşehir'deki Genel Müdürlük binasına getirildi. Yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Halkbank'ın Genel Müdürlük binasındaki kasaya yerleştirilen kupa, 25 Mart'ta çekilecek kura sırasında yeni tasarımıyla ilk kez kamuoyuna tanıtılacak.
Turnuvanın sonunda Türkiye'nin kupayı kaldırdığını görmek istediklerini belirten Halkbank Tanıtım ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Yalçın Kaya, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na sponsorluklarıyla ilgili şunları ifade etti:
"Türk futbolunda altyapının gelişimine destek olmayı ve ülkemizin genç sporcularının yeni başarılar kazanmasına ön ayak olmayı hedefliyoruz. 2013'te 75. kuruluş yıldönümünü kutlayan bankamız, bugüne kadar Halkbank Spor Kulübü çatısı altında voleybola verdiği desteği, bu değerli organizasyonun bir parçası olarak futbola da taşıyor. Gençlik ruhuna, sportmenliğe yakışacak iyi futbol izleyeceğimiz bir turnuva diliyoruz."
Türkiye'de düzenlenen ilk FIFA organizasyonu FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası, aynı zamanda FIFA'nın Dünya Kupası'ndan sonraki en büyük organizasyonu olma özelliğini taşıyor. Kayseri'nin açılış maçına, İstanbul'un final karşılaşmasına ev sahipliği yapacağı turnuvada 24 ülkenin 20 yaş altı takımları top koşturacak. 21 Haziran - 13 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası maçlarına ev sahipliği yapacak diğer iller arasında Antalya, Bursa, Gaziantep, Rize ve Trabzon da yer alıyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)