BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKupada Amed Sportif sürprizi----

Kupada Amed Sportif sürprizi

Kupada Amed Sportif sürprizi
31 Ocak 2016 - 16:25 www.finansgundem.com

Bursaspor'u deplasmanda 2-1 yenen Amed Sportif, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu, büyük bir sürprize sahne oldu. Bursaspor ile eşleşen ve güçlü rakibi ile deplasmanda karşılaşan Amed Sportif, sahadan 2-1 galip ayrılarak çeyrek finale yükseldi.

Bursa Timsah Arena’da oynanan karşılaşma, Spor Toto 2. Lig temsilcisinin şok golüyle başladı. Ceza sahası dışından sert bir vuruşla fileleri havalandıran Ercan Çapar, Amed Sportif’i öne geçirdi. Golün şokunu üzerinden atan Bursaspor, rakip kalede baskı kurmaya başladı. Ancak yakalanan fırsatlar gole dönüşmeyince ilk yarıyı konuk ekip önde tamamladı.

İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Bursaspor, bu kez pozisyon bulmakta zorlandı. İyi kapanan konuk ekip, hızlı hücumlarla da etkili olmaya başladı. Deniz Naki ile farkı ikiye çıkaran Diyarbakır temsilcisi, Hajime Hosogai’nin son dakikalara girilirken kımızı kart görmesi ile iyice rahatladı.

Uzatma dakikalarında Tom de Sutter’in attığı gol teselliden öteye gitmezken, Amed Sportif aldığı galibiyetle büyük bir mucizeye imza atarak Bursaspor’u kupanın dışına itti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)