BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakKule vinçler para kırıyor----

Kule vinçler para kırıyor

Kule vinçler para kırıyor
04 Mayıs 2013 - 07:20 www.finansgundem.com

İnşaat sektörü ivmesini düşürmeden, hızla büyümeye devam ediyor

Türkiye’nin dört bir yanında sürekli genişleyen şehirler, birbirinin peşi sıra yükselen kuleler, inşaatın alt sektörlerinin büyümesini de tetikliyor. Kule vinç sektörü de bu nedenle büyümesini sürdürüyor. Kule vince olan talep sadece Türkiye’de değil, Türk müteahhitlerin olduğu her yerde artıyor. ADV, FM Gru ile yaptığı anlaşma sayesinde dünyanın neresinde olursa olsun Türk müteahhitlere vinci kendisi satıyor.
85 BİN EURO’DAN BAŞLIYOR
Avrupa’nın önde gelen kule vinç üreticisi İtalyan FM Gru’nun Orta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgelerinin dağıtıcısı olan ADV, inşaat, lojistik, liman ve tersanelere vinç satıyor veya kiralıyor. ADV Kule Vinç Pazarlama Müdürü Işıl Bıyık, FM Gru’nun Türkiye üzerinden Irak, İran ve Libya pazarlarına açıldığını söylüyor. Söz konusu pazarlara 2013 sonuna kadar 250 kule vinç satacaklarını anlatan Bıyık, bir vincin ortalama fiyatının 85 bin Euro’dan başlayarak -300 bin Euro’lara kadar çıkabildiğine dikkat çekiyor.
100 YILDIR YÜKSEKLERDE
ADV’nin Türkiye’ye taşıdığı FM Gru, Avrupa’da 100 yıldır faaliyet gösteren tek kule vinç markası. Bir süredir Türkiye pazarına odaklanan FM Gru Dünya Başkanı Bruno Sanguineti, Avrupa’daki ekonomik durgunluk nedeniyle son yıllarda Türkiye’nin kendileri için ana pazar olduğunu vurguluyor. Sanguineti, 2009 yılında yaşanan ekonomik krizden Türkiye pazarı sayesinde kurtulduklarını anlatıyor.
Başbakanlıkta 7 vinç var
ADV, Türkiye’nin dört bir yanına vinç satıyor ve kiralıyor. Hatta Ankara’da inşası devam eden Başbakanlık binasında 7 vinçleri çalışıyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)