BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKudüs'te ABD Büyükelçiliği hareketliliği----

Kudüs'te ABD Büyükelçiliği hareketliliği

Kudüs'te ABD Büyükelçiliği hareketliliği
07 Mayıs 2018 - 11:01 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın tüm dünyayı karıştıran Kudüs kararının ardından bugün, ABD büyükelçiliğinin tabelaları yollara asılmaya başlandı

Kudüs'ün güneyindeki yollara 'ABD'nin Kudüs Büyükelçiliği' yazısının bulunduğu yol işaretlerinin koyulduğu belirtildi. Tabelaların İngilizce, İbranice ve Arapça olduğu görüldü.

Elçiliğin 14 Mayıs'ta açılması planlanıyor. 

Reuters'ın son dakika haberine göre, geçtiğimiz ay Trump, sosyal medya hesabı Twitter'dan İsrail'in bağımsızlığının 70. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak "Netanyahu ve tüm İsrail halkının 70. büyük bağımsızlık yıl dönümünü kutluyorum. Hiçbir yerde daha iyi bir arkadaşımız yok. Gelecek ay Büyükelçiliğimizi Kudüs'e taşımayı sabırsızlıkla bekliyoruz" ifadelerine yer vermişti.

ABD Başkanı Donald Trump, 6 Aralık’ta işgal altındaki Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdığını ilan etmiş ve Tel Aviv’deki büyükelçiliği Kudüs’e taşıma talimatı vermişti. ABD’nin kararının ardından Ramallah, Kudüs ve Batı Şeria’da Filistinliler tarafından düzenlenen protesto gösterilerinde, İsrail askerlerinin sert müdahalesinde birçok Filistinli yaralanırken, can kayıpları da yaşanmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)