BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKritik tarih belli oldu!----

Kritik tarih belli oldu!

Kritik tarih belli oldu!
21 Ocak 2016 - 17:42 www.finansgundem.com

Galatasaray ile UEFA zirvesinin tarihi belli oldu. Galatasaray yönetimi, 12 Şubat'ta UEFA yetkilileri ile bir araya gelecek

Finalsal Fair-Play (FFP) kurallarına uymadığı gerekçesiyle 1+1 yıl Avrupa kupalarından men cezası istemiyle Finansal Kontrol Kurulu Yargı Komisyonu'na sevk edilen Galatasaray Kulübü'nün UEFA ile yapacağı tarihi toplantının tarihi belli oldu. sporx'in haberine göre Galatasaray yönetimi, 12 Şubat'ta UEFA yetkilileri ile bir araya gelecek.

Bu zor durumdan mümkün olan en az hasarla çıkmak için büyük çaba sarfeden sarı kırmızılı yönetim, savunma dosyasının hazırlanması sırasında birçok kişi ve kurumdan yardım talep edecek.

LOBİ BAŞLADI

Manchester City ve Paris Saint Germain'in men taleplerine karşılık para cezasına çarptırılmasını da emsal olarak gösterecek olan Sarı-Kırmızılı yönetim, UEFA'daki başkanlık kaosunu da avantaja çevirmek için tüm lobi çalışmalarının altına imza atacak. Galatasaray'ın "değerlerini" ön plana çıkarak UEFA'dan ceza ertelemesi ya da para cezası talep edecek olan sarı-kırmızılı yönetim, 2017 sonuna kadar uygulayacağı acil eylem planını da UEFA ile paylaşacak. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)