BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaKripto paralar 1 trilyon doları aştı----

Kripto paralar 1 trilyon doları aştı

Kripto paralar 1 trilyon doları aştı
07 Ocak 2021 - 10:03 www.finansgundem.com

Bitcoin 37.000 doları geçerken kripto para piyasasının değeri 1 trilyon doları aştı

Altının yerine aday olarak gösterilen Bitcoin rekor üstüne rekor kırıyor. ABD borsasında işlem gören kurumsal şirketlerin de yatırım amaçlı aldığı Bitcoin 37 bin doları geçerek yeni bir rekor kırdı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, Bitcoin'deki değişken yükselişin etkisiyle ilk kez 1 trilyon doları aştı.

CoinGecko verilerine göre, kripto para birimleri geçen yıla göre piyasa değerinde beş kat artışın ardından dönüm noktasına ulaştı. Strateji uzmanları, spekülatif bireysel işlemcileri, trendi takip eden quant fonları, zengin ve hatta kurumsal yatırımcılardan gelen talebi artışın nedenleri arasında gösteriyor.

Araştırmacı Flipside Crypto'ya göre, aktif Bitcoin hesapları tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaşıyor ve bu muhtemelen bazı hesap sahiplerinin satmayı planladığının bir işareti. Hesapların% 2'sinden daha azı Bitcoin arzının% 95'ine sahip, bu nedenle birkaç büyük işlem fiyatları etkileyebilir.

Bazı işlemcilerr, JPMorgan Chase & Co.'nun 146.000 dolarlık uzun vadeli Bitcoin fiyat tahmininin muhtemelen ralliyi körüklediğine işaret etti.

Kripto para türevleri işleme kapatıldı

 

Bitcoin'de rekorlar durmuyor

 

Bitcoin en değerli şirketleri geride bıraktı

 

Bitcoin 2021’e hızlı başladı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)