BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarKripto borsası Huobi'da işten çıkarma----

Kripto borsası Huobi'da işten çıkarma

Kripto borsası Huobi'da işten çıkarma
06 Ocak 2023 - 11:20 www.finansgundem.com

Kripto borsası Huobi, personelinin %20'sini işten çıkaracak. Huobi'nin küresel danışma kurulu üyesi Sun, Huobi personeline gönderdiği dahili bir notta, kötüleşen makro ortama rağmen Huobi'nin "(kripto) kışında bir ateş" gibi olduğunu söyledi.


Tron'un kurucusu Justin Sun, kripto borsası Huobi'nin personelinin yaklaşık %20'sini işten çıkarmayı planladığını bildirdi.

Huobi'nin küresel danışma kurulunun da üyesi, Çinli bir kripto para birimi girişimcisi olan Sun, yapısal uyumun başlamadığını ve ilk çeyrekte tamamlanmasının beklendiğini belirtti.

Sun, Huobi personeline gönderdiği dahili bir notta, kötüleşen makro ortama rağmen Huobi'nin "(kripto) kışında bir ateş" gibi olduğunu söyledi. Platformun son üç ayda ortalama 20.000 yeni kullanıcısının olduğu belirtidi.

İşten çıkarmalar, geçen yıl FTX'in çöküşü ve bir dizi başka iflasın ardından çeşitli kripto para birimi borsalarında ve bankalarda rezervler ve ödeme gücü ile ilgili daha geniş endişelerle gerçekleşiyor. Kripto para birimi şirketi Genesis, altı aydan kısa bir süre içinde ikinci bir işten çıkarma turunda iş gücünün %30'unu azalttı.

Sun, yeniden yapılanmayı, sonunda borsaya avantajlar sağlayabilecek kısa vadeli sancılar olarak adlandırdı. Huobi'nin şu anda kaç personeli olduğu açıklanmadı.

Huobi'nin kurucusundan hisse satışı

 

Huobi Group, Avustralya'da dijital varlık borsası olarak kaydoldu

 

Huobi Global, hisselerini About Capital’e sattı

 

Huobi ABD piyasasına giriyor

 

Huobi ve Binance, Çinli yatırımcı kabul etmeyecek

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)