BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarHuobi Group, Avustralya'da dijital varlık borsası olarak kaydoldu----

Huobi Group, Avustralya'da dijital varlık borsası olarak kaydoldu

Huobi Group, Avustralya'da dijital varlık borsası olarak kaydoldu
02 Ağustos 2022 - 11:35 www.finansgundem.com

Dünyanın önde gelen dijital varlık hizmet sağlayıcılarından biri olan Huobi Group, Avustralya İşlem Raporları ve Analiz Merkezi (AUSTRAC) ile dijital para birimi değişim sağlayıcısı olarak kaydını tamamladı.

Dünya çapında kripto para alım satım hizmeti sunan en eski dijital varlık borsalarından biri olan Huobi Group, 2017'den beri uyumlu bir büyüme için çalışıyor. Bugün itibariyle Huobi Group, Güney Kore, Japonya ve Cebelitarık da dahil olmak üzere bir dizi ülke ve bölgede kripto para birimiyle ilgili çeşitli hizmetler için lisanslıdır.

Huobi Group, Avustralya İşlem Raporları ve Analiz Merkezi (AUSTRAC) ile dijital para birimi değişim sağlayıcısı olarak kaydını tamamladı. Bu, şirketin ülkede dijital para borsası hizmetleri sunabilmesi için ilk adıma işaret ediyor ve aynı zamanda Huobi Group'un küresel genişlemesindeki en son uyumluluk kilometre taşıdır.

Huobi Group (Chief Financial Officer) CFO'su Lily Zhang şunları söyledi: "Kullanıcılarımıza profesyonel ve güvenli hizmetler sunmak için yalnızca bu ilke altında sektörle birlikte büyüyebileceğimize inandığımızdan, güvenliği ve uyumluluğu her zaman en yüksek önceliklerimiz haline getirdik. Uyumlu büyümeye olan bağlılığımızı gösteren, küresel olarak aldığımız artan sayıda lisans ve tescili görmekten memnuniyet duyuyoruz. Küresel genişlememizi sürdürmek için bu ivmeyi sürdürmeyi amaçlıyoruz."

Beyaz Saray, dijital varlıkların iklim üzerindeki etkilerini araştıracak

 

Kurumsallar, dijital varlık fonlarına döndü!

 

Finans yöneticileri dijital varlıkları görmezden gelemez

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)