BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKredi kartı borcunu ödememek için yüzünü değiştirdi----

Kredi kartı borcunu ödememek için yüzünü değiştirdi

Kredi kartı borcunu ödememek için yüzünü değiştirdi
30 Temmuz 2017 - 16:40 www.finansgundem.com

Çin'in Wuhan şehrinde 59 yaşında bir kadın kredi kartı borçları nedeniyle 3.71 milyon dolar ödemeye mahkum edilince estetik ameliyatla yüzünü değiştirdi

Çin'in resmi haber ajansı Xinhua'nın haberine göre Çin'in Wuhan şehrinde yaşayan 59 yaşındaki Zhu Najuan adlı kadın 3.71 milyon dolarlık kredi kartı borcu nedeniyle estetikle yüzünü değiştirdi. 

Telegraph'ın haberine göre Çin'de kurulmak istenen "kredi toplumu"nun karşılaştığı zorlukların vurgulandığı davada, Polis memurlarının Xinhua haber ajansına aktardıklarına, 56 yaşındaki Zhu Najuan adlı kadını tutukladıktan sonra şaşkına döndüklerini belirtti.   

Çin 'in güneydoğusundaki Shenzhen şehrine kaçan ve orada yakalanan kadının 30'lu yaşlarda göründüğünü ve fotoğraflarından çok farklı olduğunu belirten polis yetkilileri, kadının diğer insanların kimlik kartlarını ülkenin dört bir yanında trenle seyahat etmek için kullandığını belirtti. 

Borçlu olduğu bankaların kartlarıyla son olarak estetik ameliyat olan kadının kartları daha sonra kullanmadığı belirtildi. 

Ülkede hükümet tarafından bireylerin daha fazla kresi kullanması istenirken geçtiğimiz yıl Çin'de hane halkı borcunun gayri safi yurtiçi hasılanın yaklaşık yüzde 50'sine ulaştığı tahmin ediliyor. Bu rakamın da on yıldan daha kısa süre içerisinde iki katına çıktığı ifade edildi. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)