BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKraliçe II. Elizabeth'e hediye edilen iki sevimli dost----

Kraliçe II. Elizabeth'e hediye edilen iki sevimli dost

Kraliçe II. Elizabeth'e hediye edilen iki sevimli dost
05 Mart 2021 - 13:41 www.finansgundem.com

Torunu Prens Harry'nin kraliyetten ayrılma kararı ve eşi Prens Philip'in rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren Britanya Kraliçesi II. Elizabeth'e neşelenmesi için iki sevimli dost getirildi.

Köpeklere düşkünlüğüyle tanınan ve hayatı boyunca 30'dan fazla köpeği olan Kraliçe için Windsor Sarayı'na iki Welsh Corgi cinsi köpek getirildiği bildirildi. The Sun'ın haberine göre, 94 yaşındaki Kraliçe karşısında sadece birkaç haftalık olan iki sevimli yavru köpeği görünce çok mutlu oldu.

Saraydan ismini açıklamayan bir kaynak, "Kraliçe'nin corgi cinsi köpeği olmaması düşünülemez bir durum. Philip hastanedeyken yavrular saraya ses ve enerji getirdi" dedi.

Kraliçe'nin son Welsh Corgi cinsi köpeği Whisper, 2018'de hayatını kaybetmişti.II. Elizabeth'in Candy isimli bir köpeği daha var.

Daha önce Kraliçe'nin ölmesi halinde onları arkasında bırakmamak için yeni bir köpek almayı düşünmediği söyleniyordu. Torunu Prens William'ın eşi Meghan Markle'la beraber kraliyetten ayrılması ve eşi Prens Philip'in hastaneye kaldırılması nedeniyle morali bozuk olan Kraliçe'ye yavru köpeklerin hediye olarak geldiği belirtiliyor.

Kraliçe II. Elizabeth'in uzun yaşam sırları ortaya çıktı

 

Kraliçe 2. Elizabeth ve eşi Prens Philip 73. evlilik yıl dönümlerini kutluyor

 

Kraliçe Elizabeth ölünceye kadar tahtta kalacak

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)