BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKraliçe Camilla açıkladı: Kral'ın sağlık durumu iyi!----

Kraliçe Camilla açıkladı: Kral'ın sağlık durumu iyi!

Kraliçe Camilla açıkladı: Kral'ın sağlık durumu iyi!
27 Ocak 2024 - 16:37 www.finansgundem.com

Geçtiğimiz hafta prostat nedeniyle operasyon için hastaneye alınan İngiltere Kralı 3. Charles'ın sağlık durumuna ilişkin, Kraliçe Camilla'dan olumlu bir açıklama geldi.


Annesi Kraliçe Elizabeth'in ölümü üzerine 8 Eylül 2022'de tahta çıkan ve 6 Mayıs'ta Westminster Abbey'de düzenlenen törenle taç giyen Kral Charles'ın geçtiğimiz haftalarda operasyon geçireceği duyurulmuştu.

Kral Charles'ın prostat büyümesi nedeniyle bıçak altına yatacağı belirtilmişti. 75 yaşındaki Kral'ın geçireceği operasyon nedeniyle birtakım etkinlikler ertelenmişti.

26 OCAK'TA HASTANEYE KALDIRILDI

Dün Buckingham Sarayı'ndan People'a yapılan açıklamada; "Kral bu sabah planlı tedavi için Londra'daki bir hastaneye kaldırıldı. Majesteleri geçen hafta iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyor ve teşhisinin halk sağlığı bilinci üzerinde olumlu bir etki yarattığını öğrenmekten mutluluk duyuyor" denildi.

Ameliyattan birkaç saat sonra Kral Charles'ın eşi Kraliçe Camilla hastaneden ayrılırken görüldü.

Just Jared'de yer alan habere göre; 76 yaşındaki Kraliçe Camilla arabasına doğru giderken hastanenin dışında iyi dileklerini iletenlere "O (Kral Charles) iyi, teşekkür ederim" dedi.

GALLER PRENSESİ DE AMELİYAT OLDU

Öte yandan Galler Prensesi Kate de geçtiğimiz haftalarda ameliyat olmuştu. Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamada, Prenses'in ameliyat olduğu ve yaklaşık 2 hafta hastanede kalacağı belirtilmişti.

Ameliyatın detayları paylaşılmasa da planlı bir operasyon olduğu ve karın bölgesiyle ilgili olduğu bilgisi verilmişti.

İngiltere’de kamu dairelerine asılacak Kral portresi tanıtıldı!

 

Kraliçe 2. Margrethe, oğlu için tahttan feragat ediyor

 

Kral Charles, sosis gibi parmaklarıyla dalga geçti!

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • E.g.27 Ocak 2024 20:36

    KRAL PROSTAT OLDUYSA SUÇLUSU EŞİYLE/KRAL İLE CİNSEL İLİŞKİYE GİRMEYEN/RED EDEN KRALİCENİNDİR KRALIN İLİŞKİYE GİREBİLECEĞİ BAŞKA EŞİ/EŞLERİ CARİYELERİ SEVGİLİLERİ OLSA İDİ PROSTAT OLMAZDI (PROSTAT=MENİ TORBASININ DOLUP BÜYÜYERER İDRAR KANALINI SIKIŞTIRMASI HALİDIR)