BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKraliçe 2. Elizabeth: Asla pes etmeyin----

Kraliçe 2. Elizabeth: Asla pes etmeyin

Kraliçe 2. Elizabeth: Asla pes etmeyin
09 Mayıs 2020 - 14:16 www.finansgundem.com

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, İkinci Dünya Savaşı sırasında Nazi Almanya’sının yenilgiye uğratılmasının 75'inci yıl dönümünü vesilesiyle kutlanan Zafer Günü’nde İngiliz halkına seslenerek, “Asla boyun eğmeyin, asla pes etmeyin” dedi

Kraliçe’nin önceden kaydedilen ses kaydı dün gece geç saatlerde yayınlandı. 2.Elizabeth’in babası da 8 Mayıs 1945’de halka seslenmişti.

Kraliçe açıklamasında, “Başlangıçta, beklentiler kasvetli, sonuç çok uzaktı ve sonuç belirsizdi, ama meselenin adil olduğu inancını koruduk ve babamın mektubunda belirttiği gibi bu inanç ilerlememize yardımcı oldu” ifadelerini kullandı.

2.Elizabeth ayrıca, ülkenin güvende olması için hayatlarını riske atan “savaş nesline” övgüde bulundu.

Kraliçe, “Onların fedakarlıkları için en büyük onur geçmişte düşman olan ülkelerin artık hepimiz için barış, sağlık ve refah için yan yana ve dostça davranmalarıdır” dedi.

Yeni tip koronavirüs sebebiyle İngiltere’de Zafer Günü kutlamalarına sınırlama getirilirken, Kraliçe sokakların boş olmadığını , 'birbirlerine verdikleri sevgi ve özenle dolu olduğunu' belirtti.

Ünlü illüzyonist Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybett

Esed, Putin'in sonu mu olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye net mesaj

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)