BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKral lll. Charles'a Galler'de büyük şok----

Kral lll. Charles'a Galler'de büyük şok

Kral lll. Charles'a Galler'de büyük şok
17 Eylül 2022 - 15:42 www.finansgundem.com

İngiltere'nin yeni hükümdarı olarak dün Galler'in başkenti Cardiff’e ilk ziyaretini yapan Kral 3. Charles, dün Galler'e yaptığı ziyarette bir kişinin tepkisiyle karşılaştı.


Kral 3. Charles, halkla bir araya geldiği sırada bir kişi tarafından protesto edildi. Artan enerji fiyatları yüzünden ülkenin yeni Kralı 3. Charles'ı protesto eden vatandaş, "Biz evlerimizi ısıtmak için çabalarken, senin geçit töreninin parasını ödemek zorundayız. Vergi mükellefi sizin için 100 milyon pound ödüyor ve ne için?" ifadelerini kullandı.

Kral, vatandaşın protestosu sonrası bulunduğu yerden uzaklaşmaya başladı ve yakın koruması da hızlıca araya girerek tepkisini dile getiren vatandaşın önünü kapattı.

Ne olmuştu?

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül'de yaz tatilini geçirdiği İskoçya'nın Aberdeenshire bölgesindeki Balmoral Kalesi'nde ölmüştü.

Buckingham Sarayı, Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından, aynı gün, Charles'ın tahta geçerek "İngiltere Kralı" olduğunu açıklamıştı.

Kraliçe'nin 73 yaşındaki oğlu Charles'ın ülkenin yeni kralı olduğu, 10 Eylül Cumartesi Londra'daki St. James Sarayı'nda düzenlenen törenle resmen ilan edilmişti.

Kral 3. Charles, Galler ziyaretinde Galce konuştu

 

Kral Charles'ın savaşa katılmadan nasıl madalyaları var

 

Kral 3. Charles'ın tavırları yeniden gündem oldu

 

Kral 3. Charles, Kuzey İrlanda’da

 

Nostradamus 447 yıl önce yazdı: Kral Charles'ın yerine sürpriz isim!

 

Papua Yeni Gine, Kral 3. Charles'a biat etti

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahir17 Eylül 2022 16:05

    Düzelir düzelir Tanrınında yardımı ile Tanrı doğru dürüst ahlaklı çağdaş uygar medeni yöneticilerin devletlerin ve halkların daima yardımcısıdır