BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKPSS DHBT başvuruları başladı!----

KPSS DHBT başvuruları başladı!

KPSS DHBT başvuruları başladı!
07 Ekim 2022 - 10:50 www.finansgundem.com

Diyanet İşleri Başkanlığında görev almak isteyenlerin girecek olduğu KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi sınavı başvuruları 7 Ekim - 17 Ekim tarihlerinde yapılacak.

KPSS DHBT başvuru kılavuzunu yayınlandı. 27 Kasım Pazar günü yapılacak KPSS DHBT sınavı için başvurular 17 Ekim tarihine kadar devam edecek.

KPSS DHBT BAŞVURU ÜCRETİ

DHBT KPSS başvuru ücreti 115 TL olarak açıklandı. Adayların sınav ücretini yatırırken banka görevlisine; T.C. Kimlik Numarası, adı ve soyadı ile birlikte ne kadar ücret yatıracağını söylemeleri gerekmektedir. Adaylar, isterlerse banka şubelerine gitmeden internet aracılığıyla da bankaya ücret yatırabilirler. Sınav ücretini yatıran adayların Banka şubesinden ayrılmadan önce, kendilerine verilen banka dekontunu dikkatle incelemeleri, bilgilerinde yanlışlık yoksa bankadan ayrılmaları, yanlışlık varsa mutlaka düzelttirerek bankadan ayrılmaları gerekmektedir. Banka şubesinden ödeme yapacak adaylar, Bankaların çalışma saatlerini göz önünde bulundurmalıdır.

ÖSYM, KPSS başvuru kılavuzunu erişime açtı. ÖSYM’nin yaptığı açıklama şu şekilde;

Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabileceklerdir.

Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2022-KPSS DHBT kılavuzunda yer almaktadır. Adaylar, kılavuza bağlantıdan erişebileceklerdir. Sınava başvuracak adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

KPSS ön inceleme raporu bugün görüşülecek

 

KPSS Alan Bilgisi soru kitapçıkları ve cevap anahtarı yayımlandı

 

KPSS soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)