BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKPMG Türkiye’ye yeni danışman----

KPMG Türkiye’ye yeni danışman

KPMG Türkiye’ye yeni danışman
07 Mayıs 2018 - 17:55 www.finansgundem.com

KPMG Türkiye’nin Yeniden Yapılandırma ve Refinansman Hizmetleri’nde danışman görevine Orhan Turan geldi

Uluslararası Denetim, Vergi ve Danışmanlık firması KPMG ekibini güçlendirmeye devam ediyor. Son olarak Orhan Turan KPMG Türkiye Danışmanlık Bölümü, Yeniden Yapılandırma ve Refinansman Hizmetleri’nde danışman olarak göreve başladı.

22 yıllık deneyime sahip Orhan Turan, Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Kariyerine 1996 yılında Toprakbank’ta başlayan Turan, 1999 yılında Türk Ekonomi Bankası’na Kurumsal Pazarlama Yetkilisi olarak görev aldı. 2005 yılında aynı bankanın Metal, Maden ve Ambalaj sektörlerinden sorumlu Sektör Müdürü oldu. 2007 yılında Kahve Dünyası’nda Direktörlük pozisyonunda bulunan Turan, daha sonra bankacılık sektörüne geri dönerek Türk Ekonomi Bankası’nda Kurumsal Bankacılık Strateji Planlama ve İş Geliştirme Müdürlüğü ve Kurumsal Şube Müdürlüğü gibi görevlerde bulundu. Son olarak, 2014 yılında Doruk Grup Holding A.Ş’de Genel Müdür ve İcra Komitesi Üyesi olarak çalıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)