BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKovid'in en belirgin belirtisi şekil değiştirdi: Rengine bakın!----

Kovid'in en belirgin belirtisi şekil değiştirdi: Rengine bakın!

Kovid'in en belirgin belirtisi şekil değiştirdi: Rengine bakın!
01 Ocak 2023 - 15:06 www.finansgundem.com

Kuru öksürük, en yaygın korona virüs semptomlarından biridir. Yeni mutasyonlarla yayılımını artıran virüse ilişkin uzmanlar, Kovid-19'un en belirgin belirtilerinin de şekil değiştirdiğini açıkladı.


Dünya çapında 6 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan korona virüsü salgını yeni mutasyonlarla yayılımını artırıyor.

Dünya çapında milyonlarca insana bulaşan korona vrüsü, Çin’de kısıtlama ve yasakların kaldırılmasıyla birlikte endişe yaratıcı boyutlara gelirken, yapılan anket çalışmalarında Kovid-19’un en belirgin belirtilerinin de şekil değiştirdiği kaydedildi.

Sürekli mutasyona uğrayan ve son dönemde Omikron varyantıyla yayılan Kovid-19’un en belirgin özelliklerinden biri olan kuru öksürüğün halen yaygın olduğu belirtildi. Fakat İngiltere’de yapılan Zoe Kovid Araştırma Uygulaması’nın yaptığı son anket çalışmalarına göre kuru öksürük de şekil değiştirerek yeni bir türe dönüştü.

Korona virüsü hastalarının katıldığı anket çalışmalarında öksürüklerde balgam çıkmasının giderek yaygınlaştığı kaydedildi. Solunum yolunda bulunan kalın sümüksü yapının son dönemde iyice görüldüğünü belirten uzmanlar balgamın renginin de hastalığın gidişatı konusunda uyarı niteliği taşıdığını aktardı.

Araştırmada, “Eğer Kovid-19 varsa ve öksürürken sarı ya da yeşil balgam çıkıyorsa bu ciğerlerinizde başka bir bakteriyel enfeksiyon olduğunun işareti de olabilir. Bu sebeple başka tedaviye de ihtiyaç duyabilirsiniz” denildi. (Sözcü)

Yeni Kovid araştırması: Ölenlerin beyninde virüs saptandı!

 

DSÖ ve Çin'den güncel Kovid-19 değerlendirmesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)