BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKöşk'te Bağış itirazı!----

Köşk'te Bağış itirazı!

Köşk'te Bağış itirazı!
27 Aralık 2013 - 07:09 www.finansgundem.com

Üç bakanın istifası ve yeni kabineyle ilgili bugün ortaya ilginç bir iddia daha ortaya atıldı

Bakanlıktan istifa eden Erdoğan Bayraktar'ın, diğer bakanların istifa mektuplarını da kendisinin kaleme aldığı ortaya çıktı. İddialara göre Bayraktar, diğer iki bakanla birlikte toplantı yapıp, ortak karar verdi; ancak bir sürpriz yaparak herkesi şaşırttı. Bu arada Gül'ün kabinedeki Egemen Bağış ismine itiraz ettiği iddia edildi.

Üç bakanın istifası ve sonrasında yapılan kabine değişikliğiyle ilgili Ankara kulislerinde birbirinden ilginç iddialar konuşuluyor. CNN Türk'te de yer alan habere göre Erdoğan Bayraktar ve diğer iki bakan istifalarla ilgili olarak bir gün önce bir araya gelerek ortak bir karar aldı.

KALEM ERDOĞAN BAYRAKTAR'DA

İddialara göre o toplantıda, ortak bir karar verildi ve istifa mektubu Erdoğan Bayraktar tarafından bizzat kaleme aldı. Olayın sabahında İstanbul'a giden Erdoğan Bayraktar, Zafer Çağlayan ve Muammer Güler'in aynı metni okumasına rağmen buna itiraz etti ve NTV'de katıldığı canlı yayında kendi istifa metnini okuyarak istifa etti. Hem bakanlıktan hem de milletvekilliğinden istifa eden Erdoğan Bayraktar'ın Başbakan Erdoğan'a yönelik olarak "Onun da istifa etmesi gerekir" sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Bu arada Bayraktar'ın miletvekilliği istifasının da henüz Meclis Başkanlığı'na ulaşmadığı vurgulanıyor. Hatta kulislerde konuşulana göre ulaşması da beklenmiyor.

KÖŞK'TE EGEMEN BAĞIŞ'A İTİRAZ

Edinilen bilgilere göre, konuşulanların aksine Abdullah Gül, listedeki isimleri çizmedi.

Hatta çizmek isteseydi, görev süresi açıklamaları nedeniyle Bekir Bozdağ'ı çizerdi deniliyor.

Başbakan ve Gül'ün Köşk'te sadece bir ismi müzakere ettiği belirtiliyor. O da Başbakan'ın kabinede yer almasını istediği Egemen Bağış'tı.

Cumhurbaşkanı Gül'ün daha fazla yıpranmaması için Egemen Bağış'ı listeden çıkardığı belirtiliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)