BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüsün çocuklardaki belirtileri açıklandı----

Korona virüsün çocuklardaki belirtileri açıklandı

Korona virüsün çocuklardaki belirtileri açıklandı
21 Mart 2020 - 20:47 www.finansgundem.com

Çocuk doktoru Komarovskiy, korona virüsün çocuklarda nasıl ortaya çıktığı ve enfeksiyonun nasıl tespit edileceğini açıkladı.

Çocuk doktoru ve TV sunucusu Yevgeniy Komarovskiy, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, çocukların korona virüs enfeksiyonunu kolay atlattığını hatırlatarak, korona virüsün çocuklarda akut solunum yolu viral enfeksiyonları hastalıklarına benzediğini kaydetti.

Sputnik'te yer alan habere göre, Komarovskiy, korona virüsle enfekte olan çocuklarda kusma ve ishalin başlıca belirtiler olduğunu belirtti.

Hastalığın etken maddesinin dışkı yoluyla dışarı atılmasının uzun sürdüğünü vurgulayan Komarovskiy, “Çocuklarda, nefes alma sıklığı veya ritminde değişiklik, dışkı ile ilgili sorunlar gibi semptomlar dikkatle takip edilmelidir” dedi.

Komarovskiy, son zamanlardaki çocuk ölümlerinin neredeyse hepsinin korona virüsle ilgisi olmayan ciddi patolojilerle bağlantılı olduğunu belirtti.

İtalya'da yeni tip korona virüsten 793 kişi daha öldü

65 yaş üstündekilere sokağa çıkma yasağı

Çin'de üçüncü kez "iç kaynaklı" vaka tespit edilmedi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)