BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona virüsü salgını Gürcistan'a da sıçradı----

Korona virüsü salgını Gürcistan'a da sıçradı

Korona virüsü salgını Gürcistan'a da sıçradı
26 Şubat 2020 - 21:47 www.finansgundem.com

Doğudaki bir diğer komşumuz Gürcistan'ın Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 1 kişide korona virüsü tespit edildiği bildirildi

Ölümcül virüs Türkiye’yi dört bir taraftan çembere almaya devam ediyor. Reuters’ın aktardığı habere göre, Türkiye’nin doğusundaki bir başka komşusu olan Gürcistan’da ilk korona virüsü vakası tespit edildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ülkedeki ilk korona virüsünün tespit edilidiği duyuruldu. Virüsün tespit edildiği kişinin İran’dan Azerbaycan’a oradan da Gürcistan’ın başkenti Tiflis’e geldiği belirtildi.

TÜRKİYE’NİN ETRAFI ÇEVRİLİYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, akşam saatlerindeki basın toplantısında ülkede henüz virüsün tespit edilmediğini belirtmişti.

Daha önce İran, Irak ve Yunanistan’da virüse yakalanan hastaların bulunduğu açıklanmıştı. Bu ülkeler içinde İran’da yaklaşık 20 kişinin hayatını kaybetmesi ve 100’den fazka vakanın tespit edilmesi endişeleri artırıyor.

Koca: Hiçbir ilde test sonucu pozitif çıkan bir bir vaka olmadı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)