BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKorona hastası ile temas eden Mısırlı bakan karantinaya alındı----

Korona hastası ile temas eden Mısırlı bakan karantinaya alındı

Korona hastası ile temas eden Mısırlı bakan karantinaya alındı
12 Haziran 2020 - 10:35 www.finansgundem.com

Mısır İskan ve Kamu Hizmetleri Bakanı Asım Cezzar, korona virüse yakalanan biri ile temas kurduğunun ortaya çıkmasının ardından kendisini karantinaya aldı

Mısır İskan ve Kamu Hizmetleri Bakanı Asım Cezzar kendisini 14 gün evinde izole etme kararı aldı. Bakan’ın bu kararı “korona virüse yakalanan biri ile temas kurduğunun ortaya çıkmasının” ardından geldi.

Cezzar, Ahbar el-Yevm gazetesine yaptığı açıklamalarda “hasta bir kişi ile temasının ardından yapılan testler sonucunda hastalığa yakalandığı tespit edilmemiş olsa da kendisini izole ettiğini, bunun birlikte çalıştığı kişileri korumak için olduğunu” belirtti. Cezzar “Birkaç gün önce Bakanlıkta düzenlenen toplantılarından birinde temasın gerçekleştiğini daha sonra katılımcılardan birinin enfekte olduğunun ortaya çıktığını” ifade etti.

Bakan Cezzar, “Sağlık durumunun iyi olduğunu şu ana kadar herhangi bir semptomunun bulunmadığını, evinden telefon ve modern iletişim araçları ile Bakanlıktaki işlerini takip edeceğini” belirtti.

Geçen Mayıs ayında Mısır Su Kaynakları ve Sulama Bakanlığı, daha sonra virüse yakalandığı duyurulan Dekahliye valisi Eymen Muhtar ile buluşmasının ardından Bakan Dr. Muhammed Abdul Ati’nin “evde izolasyon” altında olduğunu duyurmuştu.

Brezilya'da korona virüs nedeniyle can kaybı 41 bine yaklaştı

Korkutan korona virüs uyarısı! İşte Anadolu'yu bekleyen tehlike...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)