BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemPolis savcıyı silahla vurdu----

Polis savcıyı silahla vurdu

Polis savcıyı silahla vurdu
10 Ekim 2017 - 15:50 www.finansgundem.com

Antalya'nın Korkuteli İlçesi Savcısı Kadir Küçükönder silahlı saldırı sonucu yaralandı

Antalya’nın Korkuteli İlçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, makamında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Küçüköner, ambulans helikopterle Antalya’daki hastaneye sevk edildi.

SAVCININ DURUMU AĞIR

Saldırıyı ilçede görevli bir polis memuru gerçekleştirdi. Vücuduna 5 kurşun isabet eden savcı Küçüköner’in durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

BELEDİYE BAŞKANI OLAYI ANLATTI

Hürriyet’e konuşan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, saldırıyı gerçekleştiren kişinin polis memuru olduğunu doğrulayarak, “Polis memurunun eşinin de adliyede görevli olduğunu öğrendik. Olay terör saldırısı değil. Polis memuru eşinin raporu ve izinleri ile ilgili savcı ile tartışmış. Tartışma sonunda da beylik tabancasını çıkararak savcıya 5 el ateş etmiş. Kurşunlar kol, bacak ve göğsüne isabet etmiş” dedi.

BAŞSAVCI SOLMAZ: 3 KURŞUN İSABET ETTİ

Hürriyet’e konuşan Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, “Olayı gerçekleştiren kişi polis memuru, eşi de adliyemizde katip. Kâtibe Hanım’ın bir izin talebi oluyor savcı bey bunu uygun görmüyor. Bunun üzerine polis olan eşi devreye giriyor ve savcı Bey’e 5-6 el ateş ediyor. İlk tespitlerde 3 kuruşunun savcımıza isabet ettiğini öğrendik. Şu an kendisine Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde müdahale ediliyor” dedi.

Antalya’da savcılık hizmetini sürdüren Kadir Küçüköner, Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2013 yılında mezun oldu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)