BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKöprü'de darbeye karşı büyük buluşma----

Köprü'de darbeye karşı büyük buluşma

Köprü'de darbeye karşı büyük buluşma
21 Temmuz 2016 - 21:20 www.finansgundem.com

FETÖ'nün darbe girişimi protesto eden vatandaşlar Boğaziçi Köprüsü'nde demokrasi yürüyüşü düzenledi.

15 Temmuz darbe girişimine karşı binlerce vatandaş saat 22.00'de Boğaziçi Köprüsü'nde toplandı. Boğaziçi Köprüsü'nün iki yönü de trafiğe kapatıldı. Gece saatlerinde köprü tekrar trafiğe açıldı.

İstanbul’da darbe girişimine tepki gösteren binlerce vatandaş, akşam saatlerinden itibaren Taksim Meydanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki evinin önü, Saraçhane’deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasının önü, Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önü, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü önü, Sultangazi, Esenler ve Esenyurt başta olmak üzere birçok ilçe meydanına akın etti.

Her yaştan binlerce vatandaş, sloganlar atarak çalınan marşlara ve şarkılara eşlik etti. Ay yıldızlı Türk bayrağını taşıyan vatandaşlar, meşaleler yakarak darbe girişimine tepki gösterdi.

İŞTE SON TRAFİK DURUMU

İBB: “BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ MİLLİ İRADE YÜRÜYÜŞÜ KAPSAMINDA İKİ YÖNÜNDE TRAFİĞE KAPALIDIR”
Darbe girişimine karşı çıkan vatandaşlar demokrasi nöbeti için Boğaziçi Köprüsü'nde bir araya gelirken, köprü iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bu sırada İBB’nin trafik uygulamasında “Boğaziçi Köprüsü Milli İrade Yürüyüşü kapsamında iki yönünde trafiğe kapalıdır” notu yer aldı.

15 Temmuz’da darbe girişiminde bulunulmasına tepki gösteren binlerce vatandaş Boğaziçi Köprüsü'nde bir araya geldi. Binlerce vatandaşın köprü üzerine çıkmasıyla köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapandı. Bu sırada İstanbul’un trafik durumunu gösteren İBB’nin uygulamasında, “Boğaziçi Köprüsü Milli İrade Yürüyüşü kapsamında iki yönünde trafiğe kapalıdır” notu yer aldı.


BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ, YÜRÜYÜŞÜN ARDINDAN ULAŞIMA AÇILDI
Yürüyüş nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapanan Boğaziçi Köprüsü, vatandaşların ayrılmasının ardından açıldı.

Yüz binlerce kişi, Boğaziçi Köprüsü'nde yürüyerek FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmişti.

Dev protestodan müthiş kareler

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)