BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKöprü kabusu bu tarihte başlayacak----

Köprü kabusu bu tarihte başlayacak

Köprü kabusu bu tarihte başlayacak
14 Ağustos 2013 - 15:17 www.finansgundem.com

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım iki köprüde başlayacak ve 540 gün sürecek olan çalışmaların ne zaman başlayacağını açıkladı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte Azerbaycan'a hareketi öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Boğaziçi Köprüsü'ndeki tamirle ilgili, bugün bir gazetede bazı bilgiler yer aldığına değinerek, bunların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.
Yıldırım, şu bilgileri paylaştı:
"Boğaziçi Köprüsü 2014 Haziranında, yani okullar kapandıktan sonra bakıma alınacak. Çalışmalar akşam 22.00 ile sabah 06.00 saatlerinde yapılacak. Dolayısıyla trafiğin olmadığı veya en az düzeyde olduğu bir süreçte çalışmalar yürütülecek. 540 gün hazırlık çalışmalarını da ihtiva ediyor. Yani ihale yapımından, işin bitimine kadar olan süredir. İşin fiilen başlama tarihi 2014 Haziran ayı itibariyle olacak. Herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınacak, ağırlıklı olarak gece çalışılacak. En fazla birer şerit belki kapatılabilir, kablo değişimi esnasında."
Bakım sırasında yapılacak işleri "askı halatları değişimi", "ayakların, kulelerin güçlendirilmesi", "tabliye bölümlerinin yenilenmesi" ve "asfaltın yenilenmesi" şeklinde sıralayan Yıldırım, "Temel 40 yıllık ana büyük bakım işleri gerçekleştirilecek" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan14 Ağustos 2013 15:38

    ist belediye başkanı artık görevini yapamamaktadır .e-5 yolu üzerindeki yeşil alanlar daraltılmakta imara açılmatadır belediye başkanı görmemektedir hala o milyonlarca ağaç diktik desin çocuklar bile gülüyor surları onaracaktı oralarda hala insanlar ölmekte belediye başkanı nerde o yok görevi bırakmış belki.