BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKonya'da ilklerin finali: VAR ve 4. oyuncu değişikliği----

Konya'da ilklerin finali: VAR ve 4. oyuncu değişikliği

Konya'da ilklerin finali: VAR ve 4. oyuncu değişikliği
06 Ağustos 2018 - 01:18 www.finansgundem.com

Akhisarspor ile Galatasaray arasında Konya'da oynanan Süper Kupa karşılaşması ilklere de sahne oldu. Video Yardımcı Hakem (VAR) ve uzatmalarda 4. oyuncu değişikliği Türkiye'deki bir resmi karşılaşmada ilk kez uygulandı

Rusya'daki 2018 Dünya Kupası'nda uygulanan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi ve uzatma devrelerinde 4. oyuncu değişikliği Türkiye'de ilk kez TFF Süper Kupa finalinde uygulandı.

Galatasaray ile Akhisarspor arasında oynanan TFF Süper Kupa mücadelesinde ilk kez kullanılan Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemine ilk yarıda başvuruldu.

Mücadelenin 44. dakikasında Galatasaraylı Garry Rodrigues, Akhisarsporlu Dany Nounkeu'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, Dany'ye sarı kart gösterdi.

VAR Merkezi'nden gelen uyarı sonrasında Cüneyt Çakır, pozisyonda kırmızı kart olabileceği şüphesiyle "VAR" sistemine başvurma kararı verdi.

Saha kenarındaki ekrandan pozisyonu izleyen Çakır, kararını değiştirmedi ve Dany sarı kartla oyuna devam etti.

4. oyuncu değişikliği de ilk kez uygulandı

Galatasaray ile Akhisarspor arasında uzatma bölümünün oynandığı mücadelede iki takım da 4. oyuncu değişikliği hakkını kullandı.

Türkiye'de ilk kez bu sezon uzatmaya giden karşılaşmalarda uygulamaya konulan 4. oyuncu değişikliği hakkını ilk kullanan Akhisarspor oldu. Ege ekibinde 98. dakikada Bilal Kısa kenara gelirken, Onurcan Güler oyuna dahil oldu.

Galatasaray ise 4. oyuncu değişikliği hakkını 102. dakikada kullandı. Terim, Yuto Nagatomo'yu kenara alırken, Lionel Carole'ü oyuna sürdü.

Süper Kupa Akhisarspor'un

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)