BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKocaman'dan Sow müjdesi----

Kocaman'dan Sow müjdesi

Kocaman'dan Sow müjdesi
18 Nisan 2013 - 07:30 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman maçın ardından değerlendirmelerde bulundu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor deplasmanında 1-1 kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Karşılaşmayı özetleyen Kocaman: "Eskişehir deplasmanında, iki ayaklı bir maç olduğunu düşünürsek gollü bir beraberlik küçük bir avantaj sayılabilir. İlk golün olduğu bölüme kadar oyunun içine giremedik. Golden sonra toparlandık.
Devre sonuna kadar hem eşitliği sağlama hem de öne geçmek için çaba gösterdik. İkinci yarı Eskişehirspor daha fazla bizim kalemize yakın oynadı. Bu bölümde bizim oradaki istasyonlarımız arızaya uğradı. Bu bölümün 25 dakikalık bölümünde Eskişehir daha etkiliydi. Ardından toparlandık ve eşitliği bozmak istedik ama olmadı. Genelde Eskişehirspor bir adım bizden önde gözüktü ama evimizdeki maç öncesi avantajı elde ettik." ifadelerini kullandı.
G.Birliği karşılaşmasında takımda yine rotasyon olup olmayacağı ile ilgili başarılı çalıştırıcı, "Kafamızda haftasonu için bir takım şeyler var ama son ana kadar bekleyeceğiz. İki Eskişehirspor maçı bizim için Benfica maçı açısından güzel ve yararlı veriler verecek. Bu anlamda sadece avantaj elde etmek değil, Benfica maçı için bu karşılaşmayı analiz ettiğimizde maç bize yararlı olacak" dedi.
Takımın etkili golcüsü Sow'un son durumu ile ilgili Aykut Kocaman taraftarlara müjdeli bir haber verirken, "Moussa Sow'un gidişatında olumsuz bir gelişme yok. Bu maç için de oynayabilirdi ama biz biraz daha beklemenin doğru olacağını düşündük. O maça kadar sağlığı ile bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama formu ne kadar yükselecek bu başka bir soru" yorumunu yaptı.
Son olarak Aykut Kocaman Emre Belözoğlu'nun G.Birliği maçında oynamasının zor olduğunu belirtirken, "G.Birliği maçı Emre için soru işaretinin fazla olduğu bir karşılaşma" dedi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)