BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKoç yönetime geri mi dönüyor?----

Koç yönetime geri mi dönüyor?

Koç yönetime geri mi dönüyor?
29 Ekim 2013 - 09:46 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım adaylığını açıklamasının ardından Ali Koç ile görüştüğü iddia edildi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım adaylığını açıkladı. Bunun ardından da oluşturacağı yeni yönetim ile ilgili olarak yavaş yavaş da sır perdesi aralanıyor. Birçok kesim Aziz Yıldırım’ın yönetimine kimsenin girmek istemediğini hatta var olanların da yaşadıkları endişe sonrası devam etmeyeceği konuşuluyordu. Ancak başkan Yıldırım yakın çevresine, “Yönetim kurulunu oluşturacak adam bulamadığım söyleniyor. Şu anda Abdullah Kiğılı’nın dışında tüm yönetim devam ediyor. Bir kaç isim de özel işleri nedeniyle ayrılacak ama onların yerine 5 önemli isim girecek” diyerek bu iddiaların asılsız olduğunu iletti.

5 YENİ İSİM GELİYOR
Şu anda sızan bilgilere göre 5 önemli yeni isimle Aziz Yıldırım kongrede gövde gösterisi yapacak. Bunlardan birisi de hala açıklanmayan ve son dakikaya kadar da açıklanmayacak olan Ali Koç gibi duruyor. İddialara göre Koç, Yıldırım’dan düşünmek için perşembe gününe kadar süre istemiş. Bunun dışında Uğur Dündar ve Vefa Küçük’ün de Aziz Yıldırım’ın listesine gireceğini düşünürsek kalan iki isim ise oldukça sürpriz. Yıldırım’ın şu anki yönetimden Ali Yıldırım, Talat Yılmaz, Semih Özsoy, Abdullah Kiğılı ile yollarını ayırıp yerine 5 yeni ismi yönetime dahil edecek.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)