BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporKobe'nin veda biletleri 7 bin dolar----

Kobe'nin veda biletleri 7 bin dolar

Kobe'nin veda biletleri 7 bin dolar
08 Nisan 2016 - 15:57 www.finansgundem.com

Basketbola veda etmeye hazırlanan Kobe Bryant’ın Los Angeles Lakers’ın evi Staples Center'da çıkacağı son maçın bilet fiyatları el yakıyor

Kobe Bryant, Los Angeles Lakers’ın Utah Jazz'ı ağırlayacağı maçla hem yıllardır efsane haline geldiği takımına hem de basketbola veda edecek.

Lakers, tarihinin en kötü dönemlerinden birini geçirse de Kobe’nin veda maçına büyük bir talep var. Bu talep bilet fiyatlarını da tavana fırlatmış durumda.

Bilet fiyatları oyuncuları görmenin zor olduğu en üst katlarda bile el yakıyor. 700 dolardan başlayan fiyatlar sahaya yaklaşıldıkça artıyor. Öyle ki; sahaya en yakın biletlerin fiyatı 7 bin doları aştı.

Lakers’ın Kobe Bryant’ı özel bir geceyle emekliliğe uğurlaması bekleniyor. Bryant, tüm kariyerini geçirdiği Lakers formasıyla 5 NBA şampiyonluğu yaşamıştı. Bryant halen NBA tarihinin en skorer 3. oyuncusu unvanını da elinde tutuyor.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)