BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKKTC'nin 30. yılı----

KKTC'nin 30. yılı

KKTC'nin 30. yılı
15 Kasım 2013 - 00:33 www.finansgundem.com

Türkiye İstatistik Kurumu ağustos ayı hanehalkı işgücü istatistiklerini açıklayacak.(Ankara/10.00) KKTC'nin 30. kuruluş yıl dönümü törenlerle kutlanac

 Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Erzincan'da valiliği ziyaret edecek, Terzi Baba Cami'sinde cuma namazı kılacak.  - Taşçı Konağı Restoran'daki öğle yemeğinin ardından Gül, 3. Ordu Komutanlığına, belediyeye ve Erzincan Üniversitesi Rektörlüğüne ziyarette bulunacak. Cumhurbaşkanı Gül, Park Masal Düğün ve Yemek Salonu'nda verilen akşam yemeğine katılacak. (Erzincan/10.45-19.30)
TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Haliç Kongre Merkezi'ndeki Uluslararası İmam-ı Rabbani Sempozyumu'nun açılışında konuşma yapacak. - Çiçek ve Bozdağ ayrıca Alevi-Sünni Kardeşlik Platformu'nun İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlediği "Kardeşliğe Can Feda" adlı oruç açma etkinliğinde bulunacak.  (İstanbul/13.30/17.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Orman ve Su İşleri Bakanlığının, Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak "5 Milyon Üniversite Öğrencisi İçin 5 Milyon Fidan Dikimi" törenine katılacak. (Ankara/13.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından restorasyonu yapılan Ayasofya Külliyesi yanındaki Halı Müzesi'nin açılış törenine katılacak, TRT tarafından Aya İrini Atrium'da düzenlenen "Fatih, Avrupa'nın Kaderini Değiştiren Adam" adlı belgeselin tanıtımında yer alacak. (İstanbul/11.00/19.00)
KKTC’nin 30. kuruluş yıl dönümü...  - Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhurbaşkanlığında kutlamaları kabul edecek, Girne Merit Park Otel’de resepsiyon verecek. - Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, 30. kuruluş yıl dönümü törenlerine katılacak. - KKTC Meclis Başkanı Sibel Siber ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen ile bir araya gelecek. - AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, KKTC'nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Swissotel'de verilen resepsiyona katılacak. (Lefkoşa/Girne/İstanbul/19.00)
Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Girne Amerikan Üniversitesi yeni eğitim binası ve kız öğrenci yurdunun yeni binasının açılışını yapacak. (Girne)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Topkapı Sarayı Mecidiye Köşkü'nde Macaristan ile yapılacak Kültür Merkezi Anlaşması programına katılacak. (İstanbul/10.30)
AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Beykoz Belediyesi tarafından Merkez Meydanı'nda düzenlenen aşure dağıtım ve Cam Ocağı Vakfında, "Beykoz Camcılığının Tarihi Mirasını Koruma ve Turizme Kazandırma Projesi" etkinliklerinde bulunacak. (İstanbul/12.30/14.00)

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, 2. Ar-Ge Merkezleri Zirvesi’ne katılacak.(İstanbul/10.00)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bakanlığının ev sahipliğinde Swissotel'de düzenlenen "Uluslararası Diyabet Liderler Zirvesi"nin açılışında yer alacak. (İstanbul/09.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ve Roghinya Temas Grubu üyesi ülkelerin temsilcileriyle Arakan eyaletindeki kampları ziyaret edecek. (Myanmar)
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 2. Sahra Altı Afrika Bölgesel Ticaret Müşavirleri Toplantısı’nın açılışında konuşma yapacak. (Ankara/10.00)
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Diplomasi Muhabirleri Derneği üyeleri ile bir araya gelecek. (Ankara/13.00)

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, valiliği, ticaret ve sanayi odasını, belediyeyi, AK Parti il başkanlığını, Hasan Harakani Hazretleri Külliyesi’ni ziyaret edecek, gümrük binası olarak düzenlenmesi planlanan binada incelemede bulunacak. (Kars/15.15/17.30)
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın himayelerinde, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Çocuk Vakfı ile Radyo ve Televizyon Üst Kurulu tarafından düzenlenen Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki, 1. Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi'ne katılacak. (İstanbul/10.00)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Almanya temasları kapsamında Mainz Ülkü Ocağı'nı ziyaret edecek. (Mainz)
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Federal Basın Merkezi'nde basın toplantısı yapacak. (Berlin)c(Ankara/10.00)
Türkiye İstatistik Kurumu ağustos ayı hanehalkı işgücü istatistiklerini açıklayacak.(Ankara/10.00)

 
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cömert bakanlar15 Kasım 2013 08:58

    Bol bol geziyorlar ziyaretlerde bulunup insanları peşlerinden koşturuyorlar nede olsa ağaya beleş. Ye iç eğlen kutla bahane çok.