BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKıvanç Tatlıtuğ'a muhasebeci şoku! 3.5 milyon TL...----

Kıvanç Tatlıtuğ'a muhasebeci şoku! 3.5 milyon TL...

Kıvanç Tatlıtuğ'a muhasebeci şoku! 3.5 milyon TL...
28 Ekim 2017 - 08:50 www.finansgundem.com

Kıvanç Tatlıtuğ, kendisinden tahsil ettiği vergi borçlarını yatırmayarak 3.5 milyon liralık zarara uğrattığını öne sürdüğü eski muhasebecisinden şikâyetçi oldu

Ünlü oyuncu ve model Kıvanç Tatlıtuğ'a 29 Eylül'de yüklü miktarda vergi cezası geldi. Vergisini düzenli ödemesine rağmen anapara ve faiziyle 3.5 milyon liraya yakın borcu olduğunu öğrenen Tatlıtuğ şoke oldu ve o dönem çalıştığı muhasebecisinin peşine düştü. Erdal D.'ye ulaşamayan Tatlıtuğ, savcılığa başvurdu.

Tatlıtuğ'un avukatı tarafından savcılığa verilen dilekçede, Erdal D.'nin ünlü oyuncuyu nasıl dolandırdığı anlatıldı. İddiaya göre; Tatlıtuğ, muhasebecisi Erdal D.'yle vergi kaydı açılması, vergi defterlerinin ve muhasebesinin tutulması, yapacağı sözleşmeler için hukuki, mali ve eğitimsel danışmanlık yapması konusunda anlaşmaya vardı. Tatlıtuğ, muhasebecisine aldığı hizmetler ve vergi borçlarını yatırması için farklı tarihlerde yüklü miktarda paralar yatırdı. Aldığı paralar sonrası muhasebeci, faturaları kestiğini ve Tatlıtuğ'un vergi defterine kaydettiğini beyan etti. Fakat yine iddiaya göre Erdal D., aldığı paraların tamamını yatırmayarak, himayesinde tuttu.

Vergi cezasıyla dolandırıldığını anlayan ünlü oyuncu, muhasebecisinin farklı tarihlerde aldığı paraları yatırmayarak kendisini 3.5 milyon lira zarara uğrattığını belirtti.

Kaynak: Sabah

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SMMM GÖKHAN YILMAZ28 Ekim 2017 14:02

    Muhasebecilerin vergi ödemelerine aracılık etmesi yasak. Saygısız adam "BU MUHASEBECİLER" diye bir kelime mi kullanılır. Çamur at izi kalsın, oldu canım başka....

  • Devlet utansın28 Ekim 2017 11:39

    Şahıs firmalarını muhasebecilere gönderen devlet utansın benim başımada geldi hemde 2 ayrı muhasebecide . ZATEN BU MUHASEBECİLERİN ÇOĞU BU YÖNTEMLERLE HEM DEVLETİ HEM VATANDAŞI MAĞDUR EDİYOR.

  • KILIÇ28 Ekim 2017 10:27

    SON YILLARIN MESLEGİ HALİNE GELEN DOLANDIRICILIK HIRSIZLIK SUÇ KAPSAMINDAN ÇIKMIŞCASINA CEZASI YOK DENECEK KADAR KOMİK OLUP CEZBEDECEK MESLEK HALİNE GELDİ.