BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKısıtlamalar bir sene daha devam ederse büyük buhran yaşanır----

Kısıtlamalar bir sene daha devam ederse büyük buhran yaşanır

Kısıtlamalar bir sene daha devam ederse büyük buhran yaşanır
12 Mayıs 2020 - 12:14 www.finansgundem.com

Milyarder Paul Tudor Jones’a göre bir sene içerisinde kısıtlamalar devam ederse ikinci büyük buhranı yaşarız

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Milyarder yatırımcı Paul Tudor Jones, ABD'nin KOVID-19 salgınıyla başa çıkma konusunda iyimser olduğunu düşünürken salgının bir yıl daha devam etmesi durumunda oluşacak ekonomik sorunlar hakkında uyarılarda bulundu.

Tudor Investment’in kurucusu olan 65 yaşındaki hedge fon (riskli fon) yöneticisi CNBC’ye verdiği röportajda mevcut krizin sadece 1930’lardaki büyük buhranla kıyaslanabileceğini ve ülkesi için gereken her şeyin yapmaya hazır olduğunu söyledi. Milyardere göre kısıtlamalar bir sene daha devam ederse ikinci büyük buhran yaşanır.

Dünya genelinde Kovid-19'dan en fazla etkilenen ABD, salgının merkezi ve en çok can kaybının yaşandığı ülke olmaya devam ediyor. Kovid-19 görülen ülke ve bölgelerdeki yeni vakalara ilişkin güncel verilerin derlendiği "Worldometer" internet sitesine göre, ABD'de son 24 saatte 20 bin 842 kişiye daha Kovid-19 teşhisi konuldu. Vaka saysının bir milyon 369 bin 157 kişiye ulaştığı ABD'de, son 24 saatte 751 kişi daha hayatını kaybetti ve ölü sayısı 80 bin 807'ye ulaşmış oldu.

Paul Tudor Jones gibi zengin yatırımcılar korona virüsün piyasaları vurmasından hazırlıksız yakalanmış durumda. Jones, 19 Ekim 1987’deki Dow Jones endeksinin %23 düştüğü zamanlardaki tahminleriyle ün yaptı. Genel olarak ise emtia ve para birimleri ticaretiyle tanınır. Forbes’in milyarderler listesine göre 5 milyar dolarlık net varlığa sahip.

Fitch, ülke temerrütlerinde 2020'de rekor kırılmasını bekliyor

BlackRock'ın en büyük ortağı hisselerini satıyor

Bankaların açıklanan 2020 yılı ilk çeyrek kar ve zararları

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)