BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinKış turizmi merkezlerinde yeni yıl coşkusu----

Kış turizmi merkezlerinde yeni yıl coşkusu

Kış turizmi merkezlerinde yeni yıl coşkusu
01 Ocak 2018 - 06:25 www.finansgundem.com

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinde tatilciler, 2018 yılına girmenin mutluluğunu yaşadı

Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da tatilciler, yeni yılı eksi 6 derecede havai fişekler eşliğinde kutladı.

Kar kalınlığının yaklaşık bir metre olduğu Kartalkaya Kayak Merkezi'nde yeni yıla girmek isteyen tatilciler, konakladıkları otellerin düzenlediği programlar eşliğinde kar üzerinde dans ederek 2018 yılının gelmesini bekledi.

Yeni yıla kısa bir süre kalmasıyla park alanında kurulan sahnenin önünde toplanan tatilciler, soğuk hava nedeniyle yakılan ateşle ve dans ederek ısınmaya çalıştı.

Tatilciler, geri sayımın ardından yeni yılı havai fişekler eşliğinde kutladı. Kayak eğitmenleri de ışıklı kıyafetlerle gece kayağı gösterisi yaptı.

Öte yandan doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda da yeni yıl, oteller tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Palandöken

Dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yer alan Erzurum'daki Palandöken'de yılbaşı, kar yağışı altında coşkuyla kutlandı.

Rusya, İran, Gürcistan ve Ortadoğu ülkeleri ile yurt içinden çok sayıda turist, yeni yıl için dünyanın ve Türkiye'nin önde gelen kış turizm merkezlerinden Palandöken Dağı'ndaki Palandöken Kayak Merkezi'ni tercih etti.

Türkiye'de gece kayağı yapılan tek kayak merkezi olan ve yerli yabancı turistlerin uğrak yeri olan Palandöken'deki Sway, Dedeman, Polat ve Palan otellerinde düzenlenen yılbaşı programlarında, yabancı turistler ile farklı illerden gelen vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Gala yemeğiyle başlayan etkinliklerde, canlı müzik, oryantal ve animasyon gösterileri yapıldı. Meşaleli kayak ve havai fişek gösterileriyle renklendirilen gecede, yerli ve yabancı turistlere kar üzerinde çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Hava sıcaklığı sıfırın altında 5 derece olması ve yoğun kar yağışına rağmen yerli ve yabancı turistler kar üzerinde dans ederek yeni yılı kutladı.

Bir süredir yeterince kar yağmadığı için turizmcilerin üzülmesine neden olan kar yağışı da yeni yılın ilk dakikalarında geldi.

Yılbaşında kent merkezi ve Palandöken'de etkili olan yoğun kar da turizmcileri sevindirdi.

Uludağ

Hafta sonuyla birleşen yılbaşı tatilinde binlerce kişinin akın ettiği Uludağ'da, yılbaşı coşkuyla karşılandı.

Özellikle Körfez ülkelerinden gelen binlerce turist ve yerli ziyaretçi, 2018'in ilk dakikalarına Uludağ'da girmeyi tercih etti.

Oteller Bölgesi'nde vatandaşlar yeni yıla yaktıkları ateşle ısınarak ve kar üstünde mangal yaparak girdi.

2. Oteller Bölgesi'nde Ağaoğlu Otel'de ve Sarıalan'daki orman köşklerinde yapılan havai fişek gösterileri ilgi topladı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)