BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKırşehir'de sahte canlı bomba paniği----

Kırşehir'de sahte canlı bomba paniği

Kırşehir'de sahte canlı bomba paniği
15 Temmuz 2016 - 14:09 www.finansgundem.com

Kırşehir'de Cacabey Yer Altı Çarşısı'nda "Üzerimde bomba var" diyerek hırsızlık girişiminde bulunan ve yanında getirdiği havai fişekleri patlatan kişi, linç edilmek istendi.

Özel güvenlik görevlisi kıyafeti giyerek Cacabey Yeraltı Çarşısı'nın sarraflar bölümüne gelen M.Ü, çarşıdaki kuyumcuya girip, "Üzerimde bomba var" diyerek altınları istedi. Kuyumcuyla bir süre tartışan M.Ü, daha sonra dükkandan çıkarak, poşet içerisinde getirdiği havai fişekleri çarşı içinde patlattı.

Kuyumcunun ’Soygun var’ diye bağırması ve olanları gören komşularının ihbarıyla hemen kuyumcuya gelen çarşının güvenlik görevlileri müdahale ederek M.Ü.’yü yakaladı.

Çarşıda hareketli saatler! 'Üzerimde bomba var' deyip...

Toplanan esnafın saldırıp linç etmek istediği M.Ü.’yü, gelen polis ekibi güçlükle kurtardı. Her tarafı kan içinde kalan M.Ü.’ye, çağrılan sağlık ekibi ilk müdahaleyi burada yaptı. Baygın haldeki M.Ü. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Havai fişeklerin patlaması nedeniyle çok sayıda dükkanda hasar ve yoğun duman oluştu. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)