BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKimsesiz gençlere memurluk kapısı----

Kimsesiz gençlere memurluk kapısı

Kimsesiz gençlere memurluk kapısı
08 Şubat 2018 - 07:03 www.finansgundem.com

Devlet koruması altında, yurtlarda büyüyen gençlere, kamu kuruluşlarında aldıkları eğitimlere uygun kadrolara yerleştirilme ve reşit olduktan sonra 5 yıl içerisinde kamuya başvuruda bulunma hakkı tanınacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca hazırlanan ve torba yasa tasarısı içerisinde Meclis'e sevk edilen düzenleme ile devlet koruması altında, yurtlarda büyüyen gençlere, kamu kuruluşlarında aldıkları eğitimlere uygun kadrolara yerleştirilme ve reşit olduktan sonra 5 yıl içerisinde kamuya başvuruda bulunma hakkı tanınacak. Reşit olma sebebiyle hakkındaki korunma/bakım tedbiri kararı sona eren gençler, 5 yıl içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarına atanmak için başvurabilecek. (Takvim)

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.08 Şubat 2018 11:34

    Ruslar yurtlarda büyüyen çocukları eğitip devletin özel güvenlik elemanları dahil devletlerinin en önemli noktalarında görev yapmalarını sağlıyorlarmış ÜLKEMİZDE İSE FETÖ'CÜLER EN ÖNEMLİ KADROLARA GELMİŞLER Mİ ?GELMEMİŞLER Mİ ?

  • İYİ08 Şubat 2018 07:48

    İYİ HOŞ GÜZEL KARDEŞİM. VELHASIL DEVLETE O KADAR ÇOK ADAM ALDINIZKİ ENGELLİ, ŞEHİT YAKINI, YETİŞTİRME YURDU.... ARTIK DEVLET İŞLEMEZ HALE GELDİ. BU YIKIMA ARTIK SON VERİLMESİ GEREKİYO BAŞKA FORMÜL ÜRETİLSİN. DEVLET BU ŞEKİLDE KADERİNE TERL EDİLEMEYECEK KADAR KUTSALDIR. İLGİLİLER İNŞALLAH DUYAR SESİMİZİ.