BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKim bu film yıldızı----

Kim bu film yıldızı

Kim bu film yıldızı
26 Mart 2022 - 15:13 www.finansgundem.com

Kuzey Kore geçen günlerde bu yılki 11. balistik füze denemesini gerçekleştirirken, bir de o anlara dair bir video yayınladı. Kim Jong-un’un bir Hollywood starı gibi gösterildiği video sosyal medyada bir anda en çok konuşulan konu haline geldi.

1986 yapımı Top Gun filmi tüm dünyada en çok izlenen Filmler arasına girmiş; başrol oyuncusu Tom Cruise’u da tanınmış bir oyuncu haline getirmişti. Top Gun’a çekilen devam filmi vizyona girmek için gün sayadursun Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, bu filmdeki sahnelere benzeyen anların yer aldığı videoyla dünya gündemine bomba gibi düşmeyi başardı.

Gözünde pilot gözlükleri, üzerindeki deri ceket, yanındaki askerlerle birlikte pistte yürüyüşü… Her anı bir Hollywood filmini aratmayacak titizlikle kurgulanmış video Kuzey Kore’nin son balistik füze denemesinin ardından Kuzey Kore hükümeti tarafından yayınlandı. Bir anda viral haline gelen bu görüntüler sosyal medya platformlarında yapılan sayısız şakaya da malzeme oldu.
(Hürriyet)

Putin'in bombaları Rusları da vurdu: Kuzey Kore'den beter!

Kuzey Kore 2 kıtalararası balistik füzeyi denedi

Güney Kore'den Kuzey'in devriye botuna uyarı ateşi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)