BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na Trump benzetmesi!----

Kılıçdaroğlu'na Trump benzetmesi!

Kılıçdaroğlu'na Trump benzetmesi!
28 Ocak 2016 - 07:39 www.finansgundem.com

Enerji Bakanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, Kemal Kılıçdaroğlu için olay yaratacak bir benzetme yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çirkin sözlerini de değerlendiren Albayrak, Trump örneğini verdi.

Kılıçdaroğlu'nu, ABD'de ayrımcı söylemleriyle tepki çeken Cumhuriyetçi başkan adaylarından Donald Trump'a benzettiğini kaydeden Albayrak, şunları söyledi:

"Trump ABD'de bugün ne yapıyorsa Kılıçdaroğlu da Türkiye'de aynısını yapıyor. Trump neye hizmet ediyorsa Kılıçdaroğlu da aynısına hizmet ediyor. Ana muhalefet partisi Türkiye'nin en eski ve önemli partisi ancak ibretle izliyorum 5-6 yıldır çizgisinden çıkıp, başka bir yere doğru kayıyor. Farklı bir ajandaya hizmet eder bir siyaset izliyor. Farklı tohumlar mı ekiyor, yurtiçi ve yurtdışı bir ajandaya mı hizmet ediyor, beni düşündürüyor. Trump bugün ayrımcılık suçunu işliyor. Seçilme kaygısı olmadan, 'Bazı tohumları mı ekiyor?' diye soru işaretleri var. İkisinin hiçbir farkı yok. Toplumu ülkeyi değerleri birleştirecek konularda edep dışına çıkarak ayrıştıran, kamplaştıran bir siyaset izliyor"
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)