BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na neden saldırdı----

Kılıçdaroğlu'na neden saldırdı

Kılıçdaroğlu'na neden saldırdı
09 Nisan 2014 - 11:48 www.finansgundem.com

TBMM’de saldırı gerçekleştiren Orhan Ö., neden saldırıda bulunduğunu açıkladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na TBMM’de saldırı gerçekleştiren Orhan Ö., polise verdiği ilk ifadesinde herhangi bir örgütle bağlantısı olmadığını belirterek, saldırıyı Kılıçdaroğlu’nun seçimden önceki konuşmalarından rahatsız olduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

Saldırgan Emniyet'teki ifadesinin ardından adliyeye getirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yumruklu saldırının ardından gözaltına alınan Orhan Ö., polise verdiği ilk ifadede Kılıçdaroğlu ile Hasanoğlan’a geldiğinde karşılaştıklarını belirterek, “Saldırıyı 1 ay önce planladım. Seçimden önceki konuşmalarından rahatsız olmuştum. Kendi başıma yaptım, herhangi bir örgütle bağlantım yok” dedi.

Polisin zanlı Orhan Ö.’nün evinde arama kararı çıkarması beklenirken, Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele ekipleri saldırganın bağlantılarını çözmek için geniş çaplı bir çalışma yürütüyor. Saldırganın kimliğinin parmak izi tespiti ile belirlendiği öğrenilirken, CHP’nin Kılıçdaroğlu adına bir şikayet dilekçesi verebileceği kaydedildi. Polis ayrıca, saldırganın Facebook sayfasını da inceliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)