BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na ikinci fezleke----

Kılıçdaroğlu'na ikinci fezleke

Kılıçdaroğlu'na ikinci fezleke
27 Mayıs 2014 - 22:50 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve eski İçişleri Bakanı Güler'in de aralarında bulunduğu bazı milletvekillerine ait 11 dosya, TBMM'ye sunuldu

Aralarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler'in de olduğu bazı milletvekillerine ait 11 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. 

Kılıçdaroğlu hakkındaki dokunulmazlık dosyasının 17 ve 25 Aralık süreciyle ilgili "hakaret" suçu isnadıyla düzenlendiği öğrenildi. Kısa süre önce de Kılıçdaroğlu hakkında Tekirdağ mitinginde yaptığı konuşmayla ilgili aynı isnatla başka bir dosya daha gelmişti. 

HDP Ağrı Milletvekili Halil Aksoy,  HDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz,  CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu Özbolat, HDP Van Milletvekili Özdal Üçer, HDP Van Milletvekili Nazmi Gür, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz'ın Yasama Dokunulmazlığının Kaldırılması Hakkında Başbakanlık tezkereleri, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu'na sevkedildi. 

Gelen dosyalar arasında, hakkında Meclis Soruşturması açılan eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler'e ait tezkere de bulunuyor. 

Bu dosyalarla birlikte Meclis'e gelen dokunulmazlık dosyası sayısı 952'ye ulaştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)