BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'dan hasar tespiti yapan teknik görevlilere çağrı----

Kılıçdaroğlu'dan hasar tespiti yapan teknik görevlilere çağrı

Kılıçdaroğlu'dan hasar tespiti yapan teknik görevlilere çağrı
19 Şubat 2023 - 20:51 www.finansgundem.com

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraşlı depremlerin etkilediği binalarda hasar tespiti yapan teknik görevlilere çağrıda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde hasar tespit çalışmalarını yürüten teknik görevlilere raporlarını gerçekçi bir biçimde oluşturmaları çağrısında bulundu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, depremzedelerden binlerce mesaj aldığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bölgedeki binalarda hasar tespit çalışmalarını yürüten teknik görevlilere çağrımdır: Biliyorum, zor koşullarda iş yapıyorsunuz ama en ufak bir hak kaybına yol açmamak için lütfen raporlarınızı gerçekçi bir biçimde oluşturun."

YÖK'E ÇAĞRI: ÜNİVERSİTELERİ AÇIN

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Üniversiteleri açın' çağrısını yineleyerek, deprem bölgelerinden gelip barınma sorunu olan herkesi yerleştirmeye talip olduklarını söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) seslenerek, şu mesajı paylaştı:

"Dün üniversiteleri ve rektörleri nasıl tehdit ettiğinizi biliyorum. Üniversiteleri açın, bölgeden gelip barınma sorunu olan herkesi yerleştirmeye talibiz. Belediyelerimizle birlikte bu işin tüm lojistik ihtiyaçlarını karşılamaya varız. Siz okulları açın, gerisini bize bırakın. Ayrıca YÖK’ü uyarıyorum; bu had aşmaktır, gençlerin hayatıyla oynamaktır! Bir sonraki atacağımız adımlar ricanın ötesinde olacaktır. Üniversiteleri açın."

Kılıçdaroğlu'ndan imar affı tepkisi

 

Kılıçdaroğlu yeniden deprem bölgesine gidiyor

 

Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi, depremzedeleri ziyaret etti