BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu Uzan'ın çirkin bir taklidi----

Kılıçdaroğlu Uzan'ın çirkin bir taklidi

Kılıçdaroğlu Uzan'ın çirkin bir taklidi
25 Mayıs 2015 - 07:18 www.finansgundem.com

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek katıldığı canlı yayında muhalefete sert eleştirilerde bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Habertürk TV Veyis Ateş'in sorularını yanıtladı. Melih Gökçek genel seçimlere ve muhalefete yönelik çok önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti'de bir kan kaybı mı var? Neden Melih Gökçek ekrana çıkıyor?

Bundan önceki seçimlerde de çıkmıştım.O zaman kan kaybı mı vardı? Önlemini almak lazım. Kan kaybı iddiaları doğru değil.

Gezi olaylarını hatırlayın. Burada olayların arka planını biz ortaya çıkardık.O zaman Başbakan olan sayın Erdoğan yurtdışındaydı. Taksim Platformu diye bir platform geldi Bülent Arınç'la görüştü. Ne istiyorlardı?Yeri gelmişken hatırlatalım.

1- Üçüncü Köprü'yü yapmayacaksınız.

2- Yeni kanalı yani boğazı yapmayacaksınız

3- Dünyanın en büyük havaalanını yapmayacaksınız.

4- Nükleer santral yapmayacaksınız


Ne alakası vardı burayla.

Yeri gelmişken söyleyeyim. Şu anda beynelmilel güçlerin AK Parti'ye karşı kurmuş oldukları ittifak, üst aklın emirleri, paralel yapının CHP, MHP ve HDP'nin üzerindeki baskısı tamamen bunun üzerinedir.

Şu söylediğim 4 projenin bittiği zaman yıllık getirisi 75 katrilyon lira.

Yine aynı şeyi engellemek istiyorlar.

Türkiye'yi durdurmak istiyorlar.Bir tarafta Almanya, bir tarafta İngiltere, bir tarafta Amerika, bir tarafta Neoconlar, bir tarafta İsrail Türkiye'nin gelişmesini istemiyor. Bakın bütün düşmanlık Recep Tayyip Erdoğan bir, AK Parti iki.Bu gitsin de ne olursa olsun.New York Times daha bugün manşet atıyor. Diyor ki, "NATO bu işe müdahale etsin". Niye? Yahu Türkiye'de korkuyorlar. Türkiye artık büyüyen bir ülke. 70 sente muhtaç bir ülkeyi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti bir erden almış bir yere getirmiş.

CHP-MHP-HDP kolalisyonları olabilir yeter ki AK Parti iktidar olmasın tepkileri geliyor. Bu tepkilerin nedeni nedir? 'AK Parti diğer 100'de 50'yi anlamıyor' tepkileri mi?

Peki anlamak için ne yapmamız lazımdı?Yani Kemal Kılıçdaroğlu'nu veya Bahçeli'yi tatmin edebilmek için ne yapmak lazımdı?Bahçeli'nin tek kozu PKK'lılara esir oluyorsunuz. Beraber mücadele ediyoruz, bağırıyoruz, çağırıyoruz, şimdi siz gidip teslim oluyorsunuz. Demekki bu konuda elinizde bir şey kalmadı.Ne söylüyor da yapmıyoruz. mesela şunu mu yapmamız lazım. Güneyde, Suriye'de Müslümanlara yapılan bir zulüm var, bir göç hadisesi var. Öteki taraftan da Kılıçdaroğlu'nun Esed'le olan içiçe oluşu, ahbaplığı var.Eğer konu buysa bunun olması mümkün değil. kalkıp Esed'e yardım edecek halimiz yok. AK Parti bir projeler partisi. Kılıçdaroğlu'nun hiç projesi var mı?

Merkez türkiye, asgari ücret, emekliye zam... Bunlar prdoje mi? Vaat. Bakın o kadar enteresan ki, yapmış oldukları vaatlerin tamamı tabiri caizse Cem Uzan'ın çirkin bir takliti. Amerikalılar geliyor, Amerikalılarla bir görüşme yapıyorlar. Bekaroğlu bunu açıkladı.Diyor ki Bekaroğlu, "Biz Amerikalı stratejistlerle anlaştık, bir de bunun yerli ayağı olacak. O da Ali Taran. Bizim seçim propagandamızı yapacak, biz de halledeceğiz."

Amerikalılar diyor ki Kılıçdaroğlu'na, "Bol bol milletin cebine ve midesine hitap edeceksin. Böyle laiklikti, Cumhuriyet'ti, kahrol Recep Tayyip Erdoğan, kahrol AK Parti, bunlar prim yapmıyor, bol bol vaat" diyor.

Kendisi de diyor ki orada, "Peki iktidarda ben bunları nasıl yapacağım diyor".Diyorlar ki sen tek başına iktidar olma şansın var mı, yok. At atabildiğin kadar. Yarın geldiğin zaman dersin ki koalisyon oldu, koalisyonda ben bunları yapamam takdir edersiniz ki, der çıkarsın işin içinden diyorlar.

Birebir Cem Uzan takliti yapıyor. Çünkü Amerikalılar Cem Uzan'ı da bir proje olarak çıkardıklarında Ali Taran bu propaganda tekniğini kullanımştı.Mesela örnek vereyim ben size. Cem Uzan ne demişti?

Cem Uzan: İşsizlere 350 lira maaş.Kemal

Kılıçdaroğlu: Her haneye 750 lira gelir.

Cem Uzan: KDV sıfıra inecek.

Kılıçdaroğlu: Vergiler düşürülecek

Uzan: Mazot 1 lira olacak

Kılıçdaroğlu: Mazot 1.5 lira olacak

Uzan: Evsizlere Hazine arazisi.

Kılıçdaroğlu: Konutta ara payı alınmayacak + 277 TL taksitle ev. Bunu şaşırdı biliyorsunuz. Sonra o parayı 700 küsür liraya çıkardı.

Uzan: 3 yıl bedava tohum.

Kılıçdaroğlu: Faizlerin yüzde 80'i silinecek.

Uzan: Senede 2 maaş ikramiye

Kılıçdaroğlu: Burada büyük bir değişiklik yapmış, yılda iki maaş ikramiye diyor.

 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)