BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu ile Akşener görüşmesinde ittifaktaki sorunlar aşıldı----

Kılıçdaroğlu ile Akşener görüşmesinde ittifaktaki sorunlar aşıldı

Kılıçdaroğlu ile Akşener görüşmesinde ittifaktaki sorunlar aşıldı
22 Ocak 2019 - 03:53 www.finansgundem.com

CHP ile İYİ Parti'nin işbirliği görüşmelerinde, liderler pürüzleri aşmak için bir araya geldi. Kılıçdaroğlu - Akşener görüşmesi olumlu sonuçlandı, kısa süre içinde mutabakat metninin açıklanması bekleniyor

CHP ve İYİ Parti kurmaylarının uzun süredir üzerinde çalıştığı işbirliği sürecinde 63 il için mutabakata varılmış, ancak bazı ilçelerdeki pürüzler aşılamamıştı. Habertürk'te Ömer Topsakal imzalı kulis habere göre iki lider, akşam yemeğinde bir araya geldi. Her iki genel merkezin de dışında gerçekleşen görüşmede heyetlerin uzlaştığı iller, protokol metni ve anlaşma sağlanamayan il ve ilçeler masaya yatırıldı.

Ankara'nın Etimesgut, Muğla'nın Bodrum, Denizli'nin Pamukkale, Kocaeli'nin Çayırova ve Bursa'nın Osmangazi ilçesi ayrı ayrı incelendi. Kılıçdaroğlu ile Akşener İstanbul'un ilçeleri ile Gaziantep gibi kritik illeri de olası aday isimleri üzerinden ele aldı.

PÜRÜZLER AŞILDI, MUTABAKAT SAĞLANDI

Görüşmede iki liderin pürüz yaşanan alanlardaki sorunları aşarak, mutabakata vardığı öğrenildi. Bu kapsamda genel başkanların vereceği talimata göre işbirliği protokolünün güncelleneceği, kurmaylar tarafından da kısa süre içinde kamuoyuna deklare edileceği belirtildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)